IZ ISERLOHNA U OSIJEK

prilog: Ante Karačić
IMG_4877Osijek/  U OŠ. Tin Ujević u Osijeku je u ponedjeljak, 14. svibnja, otvorena izložba likovnih i literarnih radova djece koja su sudjelovala u međunarodnom likovnom i literarnom natječaju “Zeleno i plavo putovanje”.

Tom prilikom su djeca i nastavnici pripremili kratki umjetnički program.

Bili su prisutni svi učenici i nastavnici OŠ T. Ujević  kao i brojni gosti: HKUD V. Nazor iz Sombora koje je utemeljeno prije 79 godina, nagrađena djeca pod vodstvom nastavnice Marije Matarić, OŠ.Ladimirovci – nagrađena djeca s nastavnicama Marinom Arambasić i Ljiljanom Marinjak, III OŠ. Bjelovar – nagrađena djeca s nastavnicama Silvanom Turković i Natašom Brekalo, IV OŠ. Bjelovar – nagrađena djeca s nastavnicom Željkom Kalabek, OŠ. I. B. Slovaka, Jelisavci -djeca i nastavnici, OŠ. J. Kozarca iz Slatine -djeca i nastavnici, OŠ. Josipovac- djeca i nastavnici.

IMG_4875Djecu su uglavnom dovezli njihovi roditelji.

Na izložbi je bila prisutna i Maja Barić,  ravnateljica Iločkoga muzeja koja će poslije Osijeka, izložbu organizirati u Iloku.

Poslije izložbe gosti su posjetili osječku Tvrđu pod vodstvom ravnateljice Jasenke Vajdić.

Velika hvala svim nastavnicima OŠ. T. Ujević na uspješno organiziranoj izložbi a posebno ravnateljici Jasenki Vajdić i nastavniku likovne kulture, Domagoju Šokčiću.

Velika zahvala Hrvatskom radiju, studio Osijek koji je omogućio da se organizatori i sudionici natječaja i izložbe, izravno jave u emisiju Hrvatskog radija,  Globalna Hrvatska.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments