RIJEČI POTPORE NOVOJ UPRAVI

prilog: Sonja Breljak
amataBerlin/ Hrvatska kulturno umjetnička i sportska zajednica Berlin, koja ove godine bilježi 35 godina djelovanja, prije tjedan dana je izabrala novo rukovodstvo za naredne dvije godine.

U novom upravnom odboru su: predsjednica Karmen Meić i njen tim: dopredsjednik Nedjeljko Piplica, tajnica Marion Weiss i blagajnica Sandra Hegeduš Kalinić, te koordinatori aktivnosti: Zvonko Dužaić, Ankica Andrić i Dominika Marinković.

U Nadzornom odboru su: Mira Kiš, Silvia Stoye i Damir Kozarić a kontrolori blagajne su: Tanja Kain i Drago Gluhak.

mira kisaIzbor nove uprave, pozdravila je (sada već i) bivša predsjednica Mira Kiš:

– Dragi članovi i prijatelji Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin, vrijeme brzo prolazi pa i ja mogu reći da je vrijeme u kojemu sam u Hrvatskoj zajednici bila kao predsjednica, brzo prošlo!

Možda je brzo prošlo jer smo imali pune ruke posla i jer smo se okupili oko zajedničkog cilja- očuvanja Hrvatske zajednice.

U tome smo uspjeli zajedno s drugim vrijednim članovima koji su nam pomagali. Zato, kad se još jednom osvrnem na to vrijeme puno rada – brzo je prošlo!

Bila mi je velika čast voditi Hrvatsku zajednicu. I to još kao prva žena-predsjednica. Zato sam dala sve od sebe a i svi zajedno, skupa s mojim timom, upravnim odborom, da održimo rad i postojanje Hrvatske zajednice.

Želim zahvaliti svima vama koji ste cijelo vrijeme bili uz mene. Hvala Vam!

Novoj predsjednici Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin, Karmen Meić, želim puno uspjeha i da ima tako dobru potporu kakvu sam i ja imala, rekla je Mira Kiš, prva žena predsjednica Hrvatske zajednice Berlin, koja je svoju ulogu predala Karmen Meić, u nadi da će i ovaj izbor doprijeniti daljem djelovanju Hrvatske zajednice Berlin i očuvanju jezika, kulture i identiteta, daleko od domovine.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments