IDEM NA PROMOCIJU ZBIRKE “ŠAPAT KROZ VRIJEME”

tekst: Sonja Breljak
60919180_2403358643227985_8155845580287901696_n-223x300Berlin-Dugo Selo
/ Očekivala sam tu najavu možda i malo ranije. Čekala, a opet me zateče nekako nespremnu. A opet, lijepe stvari nikad ne kasne. Tako je bilo i s lijepom viješću o tiskanju prve zbirke pjesama Dragice Šimić, suradnice Hrvatskog glasa Berlin u rubrici Povratak na rijeku i Poezija. Promocija zbirke naslova “Šapat kroz vrijeme” je večeras, petak, 31.5.2019. godine u 19 sati, u Gradskoj knjižnici Dugo Selo, na adresi: ul. Josipa Zorica  17, 10370 Dugo Selo.

Na prvu najavu ove promocije objavljene kod nas, auorica je reagirala dopunom u komentaru koji glasi:

– Hvala draga urednice. Još bih samo napomenula da su glazbeni gosti učenici Glazbene škole Dugo Selo pod vodstvom profesora Roberta Mihovilića.

E, sad, prvi puta je prvi puta, to se nikad više ne ponavlja, zato se pobrinuh i da se glas Glasa u kojemu sudjeluje i autorica zbirke “Šapat kroz vrijeme”, čuje na ovoj večerašnjoj promociji. Kako se u to par dana, već presabrah s obavezama i mogućnostima puta, na gornji komentar Dragice Šimić, odgovorih sljedeće:

Draga pjesnikinjo, a ja bih još samo napomenula da će na promociji knjige pjesama „Šapat kroz vrijeme“ biti i urednica Hrvatskog glasa Berlin. Bude li moguće, možda i ona šapne tijekom večeri koju riječ ili stih.

Dok  čitate ove redove već sam na letu za Zagreb. I jako se radujem sudjelovati na večerašnjem poetskom doživljaju u Dugom Selu.

Toplo preporučam i dalje!!!

Vidimo se! I čitamo.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
4 years ago

Nešto mi ne da mira, imam neku potrebu za reći,a nisam književnik.Dosada ne vidih ni jednoga portala za azliko,koliko je HGB okupio svojih nvinara,književnika,spisatelja i drugih članova.Upravo je knjiga jedno opširno djelo,koja pomiče našu prošlost za bolju i kvalitetniju budućnost.

Dragica
Dragica
4 years ago

Hvala draga Marice na podršci i toplim riječima. Da, takva je naša Sonja, doletjela je dati mi podršku kao što me je i do sada poticala i hrabrila na pisanje. To može samo onaj koji toliko iskreno ljubi pisanu riječ i kom je u bitak utkana odanost.
Divan je tvoj putopis i svima ga radosno preporučujem uživajući u uspjesima dragih mi pjesnikinja kao u svom vlastitom.
Čitamo se i dalje.

Marica
Marica
4 years ago

Iskrene čestitke Dragici na njenoj prvjenici, a bravo za Sonju koja brižno i s veseljem poprati svaki ovakav događaj svojih suradnica i suradnika na portalu HGB. Ovoga puta čini i dodatni iskorak odletjevši do Dugog Sela kako bi pružila potporu Dragici te osobno i ona ” šapnula” poneku riječ na večerašnjoj promociji. Sudeći po svemu ovo će biti jedna plodna godina, jer već u njezinoj prvoj polovini, u nešto više od mjesec dana, tri suradnice portala promovirale su svoje nove knjige, dvije pjesničke zbirke i jedan putopis. Žao mi je što i ja neću biti s vama, ali bit ću,… Read more »

Dragica
Dragica
4 years ago

Hvala dobra dušo. Neizmjerno se veselim što ćeš uveličati i uljepšati moju svečanost. Vidimo se danas.