KOMENTAR TJEDNA

Komentari na tekst Idem na promociju zbirke “Šapat kroz vrijeme”

Marica/ 31.05.2019./ Iskrene čestitke Dragici na njenoj prvjenici, a bravo za Sonju koja brižno i s veseljem poprati svaki ovakav događaj svojih suradnica i suradnika na portalu HGB. Ovoga puta čini i dodatni iskorak odletjevši do Dugog Sela kako bi pružila potporu Dragici te osobno i ona “ šapnula“ poneku riječ na večerašnjoj promociji.

Sudeći po svemu ovo će biti jedna plodna godina, jer već u njezinoj prvoj polovini, u nešto više od mjesec dana, tri suradnice portala promovirale su svoje nove knjige, dvije pjesničke zbirke i jedan putopis.

Žao mi je što i ja neću biti s vama, ali bit ću, onako kako se to može na daljinu. Sretno!

 Dragica/ 01.06.2019./ Hvala draga Marice na podršci i toplim riječima. Da, takva je naša Sonja, doletjela je dati mi podršku kao što me je i do sada poticala i hrabrila na pisanje. To može samo onaj koji toliko iskreno ljubi pisanu riječ i kom je u bitak utkana odanost.

Divan je tvoj putopis i svima ga radosno preporučujem uživajući u uspjesima dragih mi pjesnikinja kao u svom vlastitom.

Čitamo se i dalje.

Josip Mayer/ 02.06.2019./ Nešto mi ne da mira, imam neku potrebu za reći a nisam književnik. Do sada ne vidjeh ni jednoga portala za razliku, koliko je HGB okupio svojih novinara, književnika, spisatelja i drugih članova. Upravo je knjiga jedno opširno djelo, koja pomiče našu prošlost za bolju i kvalitetniju budućnost.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments