S HRVATSKOM ZAJEDNICOM PUTUJEMO U PRAG

prilog: Sonja Breljak
logoBerlin/ Hrvatska kulturno umjetnička i sportska zajednica Berlin organizira na jesen (26/27.10.2019.), dvodnevno putovanje u Prag za svoje članove i njihove obitelji. Ovo putovanje priprema se u suradnji s Lidijom Kovarik koja u Pragu živi i radi, a od ovogodišnjeg obilježavanja 35. obljetnice Zajednice, članica je Mreže žena i Hrvatske zajednice Berlin.

O ovom jesenjem putovanju, Karmen Meić, predsjednica Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin, objavila je sljedeće:

Ako još niste učlanjeni, učinite to i putujte s nama!

Polazak 26.10. Bus, vodič, hotel ****, susret berlinskih Lastavica s praškim Lastavicama, nastup Lastavica, folklora i puno toga uz našu divnu Lidiju Kovarik koja nas dočekuje u Pragu.

Voditeljica puta je naša blagajnica Sandra Hegeduš Kalinić, koja na vaša pitanja ima odgovore… u box ili SMS 0157 57207045

Ne čekajte s prijavom jer se autobus puni – SAD!

Cijena cca 150€ može malo varirati u odnosu na kapacitet.

Idemo, broj mjesta je ograničen!

A za one koji žele postati članovi ili to jesu ali imaju nepodmirene članarine, te one koji svojim donacijama i prilozima žele pomoći radu ovog društva koje se samo finacira, prenosimo i izjavu Sandre Hegeduš Kalinić, voditeljice puta u Prag i blagajnice Hrvatske zajednice Berlin.

Hrvatska kulturno- umjetnička i športska zajednica Berlin Vas ovim putem poziva da uplatom članarine ili malom donacijom potpomognete rad, razvoj i rast društva.

Molimo postojeće članove da provjere svoje uplate te da uplate zaostatke uključujuću i tekuću godinu.

Kroatische Kultur-Kunst und Sport Gemeinde

Banka: DEUTSCHE BANK PGB BERLIN

IBAN: DE4100700240442454500

SWIFT/BIC:DEUTDEDBBER

Obiteljska godišnja članarina – 60 €
Pojedinačna godišnja članarina za zaposlene – 40 €
Obiteljska  godišnja članarina za umirovljenike – 40 €
Pojedinačna godišnja članarina za umirovljenike i nezaposlene – 30 €


Za one koji se žele priključiti radu folklora Hrvatske zajednice Berlin (priključiti se članstvu ovog udruženja, putovati u Prag), prva proba folklora nakon ljetnih odmora je već u ovaj petak, 16.08., dakle, večeras u 19 sati za odrasle, a u 18 sati za djecu.

Adresa Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin je: Karl-Marx-Straße 204-206, Berlin-Neukölln

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
Josip Mayer
4 years ago

Samo idite,sretan Vam put.❤️????Lijepo je kada se članovi udruge,pasivni i aktivni,nakon društvenih radni aktivnosti u slobodnom vremenu,zajednički druže putujući na razne izlete.Posebno u domovinu Htvatsku.Kojoj smo svi mi iseljenici vjerni????????????????