DANI OTVORENIH VRATA

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje u suradnji s njemačkom Familienkasse organizira Dane otvorenih vrata

daniotvorenihvratafamilienkasse15i16102019sZagreb/ Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje u suradnji s njemačkom Familienkasse organizira Dane otvorenih vrata radi pružanja pravne pomoći u pojedinačnim predmetima u kojima se rješava o pravu na doplatak za djecu u SR Njemačkoj.

Dani otvorenih vrata održat će se 15. i 16. listopada 2019. od 9:00 do 16:00 sati u PRIZEMLJU Središnje službe Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, na adresi A. Mihanovića 3, Zagreb.

Korisnici i podnositelji zahtjeva za ostvarivanje prava na doplatak za djecu na Danima otvorenih vrata mogu neposredno dobiti detaljne informacije o ostvarivanju i korištenju prava na doplatak za djecu u skladu s pravnim propisima Europske unije, kao i informacije o statusu rješavanja predmeta za ostvarivanje prava na doplatak za djecu u kojima su uključene R Hrvatska i SR Njemačka.

Ako ste zainteresirani za dobivanje informacija o ostvarivanju prava na doplatak za djecu u SR Njemačkoj, molimo Vas da dolazak najavite elektroničkom poštom na adresu: dominik.medved@mirovinsko.hr ili telefonom na broj (+ 385) 01/ 4595-335, najkasnije do 14. listopada 2019.

Na Dane otvorenih vrata obavezno treba donijeti identifikacijski dokument – osobnu iskaznicu ili putovnicu, a možete ponijeti i drugu dokumentaciju koja se odnosi na zahtjev za ostvarivanje prava na doplatak za djecu.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments