VEČERAS JE POSAVSKA VEČER

posavska-188x3001-188x300Berlin/ Večeras je humanitarna Posavska zabavna večer, u Gümüssaray Saal, na adresi: Drontheimer Str. 32, 13359 Berlin.

Ulaz je o d 19 sati a početak program u 19:45.

Ovom prigodom gostovat će Željko Jurić i KUD BH RUBINA BEČ.  

Organizator obećava i dobar izbor jela i pića te bogatu tombolu.

Večer organizira Posavina Berlin. Očekuju se gosti, kako iz Berlina, iz hrvatskog diplomatskog predstavništva, tako i gosti  iz Bosne i Hercegovine, točnije iz Odžaka u Bosni i Hercegovini čijem dječjem vrtiću je i namijenjen prihod s ovogodišenje Posavske večeri.

Organizator, točnije inicijator i voditelj Posavske večeri, Viola Šimić poslala nam je video zapis kojim hrvatski veleposlanik u Njemačkoj, Gordan Bakota, izražava potporu humanitarnoj nakani organizatora Posavske večeri, sljedećim riječima:

bakota_studio.5368951Dragi Posavljaci, drage Hrvatice i Hrvati, kao novi veleposlanik pozdravljam vas sa velikim zadovoljstvom. Na žalost, danas ne mogu, večeras ne mogu biti s vama ali želim vam dati potporu i želim  vam se zahvaliti za zaista kvalitetne aktivnosti, čuo sam sve najbolje o aktivnosti vaše udruge i o Posavskoj večeri. Zaista cijenim to da vaše tradicionalno druženje posvećujete humanitarnim aktivnostima i humanitarnim ciljevima. Čuo sam o tome da će prihod sa ove večeri otići i biti usmjeren prema dječjem vrtiću u Odžaku. Mislim da je to prava stvar i da treba povezivati naše Hrvatice i Hrvate iz Njemačke, iz Hrvatske, iz Bosne i Hercegovine, upravo kroz  ovakve ciljeve i kroz ovake aktivnosti. Na žalost, ja večeras nisam mogao biti sa vama jer sam na drugome mjestu u već preuzetoj obavezi ali uvjeravam vas da ćete od mene imati podršku i da ću drugi puta svakako i osobno doći, biti s vama i priključiti se vašim aktivnostima i biti vam velika potpora u vašem budućem radu. Imajte prekrasnu večer, budite jako uspješni, pomognite Hrvaticama i Hrvatim u Bosanskoj Posavini, u ovom slučaju, djeci u Odžaku. Velika vam hvala i svako dobro želim. Živjeli!

Nakon ovakvih riječi potpore, može se biti samo još motiviraniji činiti dobra djela pa i odazvati se zovu Posavske večeri, zabaviti se, plesati, pjevati, družiti, a ujedno i svojim malim ulogom, sudjelovanjem, doprinijeti uspjehu humanitarne akcije. Vodimo se onom mudrom rečenicom: I mala kap čini slap!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments