IZLOŽBA JE POSTAVLJENA

U Gradskom muzeju Bjelovar likovni radovi sudionika međunarodnog likovnog natječaja za hrvatsku djecu širom svijeta

Bjelovar/ Ogranak hrvatskoga pedagoškog-književnog zbora i Gradski muzej Bjelovar organiziraju izložbu likovnih radova učenika iz Hrvatske i brojnih drugih država koja su sudjelovala na natječaju što ga tradicionalno organiziraju Ankica i Ante Karačić, naši umjetnici iz iserlohna a koji je ove godine imao temu “JEZIK- riječ, maska, ljubav, štiti i mač“.

Planirano je svečano odvaranje no, inicijatorima i organizatorima natječaja, Ankici i Anti Karačić stigla je obavijest iz Bjelovara koju u ime Stručno organizacijskog tima u kojemu su Nataša Brekalo, Željka Kalabek, Dario Malogorski, Ornela Malogorski, Milan Pavlović i Suzana Turković, potpisuje Suzana Turković.

U poruci se kaže:

-Poštovani Ankica i Ante,

u utorak, 22. 9. 2020. trebali smo održati svečano otvaranje izložbe uz prigodan program i podjelu diploma učenicima i mentorima.

Nažalost, zbog nepovoljne epidemiološke situacije u našem gradu u kojem je gradski stožer do početka listopada zabranio sva javna okupljanja, obavijestili smo sve mentore i učenike o odgodi svečanog otvaranja.

Na sreću, izložba je postavljena i svi su pozvani doći je pogledati u vremenu od 22. 9. do 24.10. 2020.

Šaljem vam plakat koji će stajati ispred Gradskog muzeja Bjelovar i kojega ćemo izložiti u školama te objaviti na stranicama HPKZ-a.

Zaista se trudimo na čelu s našom predsjednicom HPKZ-a Ornelom Malogorski i u suradnji s Milanom Pavlovićem, ravnateljem Gradskog muzeja Bjelovar, ali ograničeni smo epidemiološkim mjerama koje moramo poštivati.

Uskoro ću Vam poslati slike s izložbe kao i poveznice na objave u medijima.

Srdačno Vas pozdravljam i ostanite zdravi!

Dakle, ipak, iako nema svečanog otvaranja, izložene radove moguće je u Gradskom muzeju Bjelovar, naravno uz poštivanje epidemioloških mjera, posjetiti od 22.09. do 24.10.2020. godine.

Gradski muzej Bjelovar je na adresi: Eugena Kvaternika 1. Radno vrijeme  Muzeja je od utorka do petka od 9-16 a subotom od 9-13 sati.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments