ON LINE KAZALIŠTE UŽIVO I NA ZAHTJEV

 On line kazališnu predstavu možete uživati s kauča ili ulaznicu darivati obitelji, prijateljima, zaposlenicima i poslovnim partnerima.

Riječ je o projektu Kazališta Planet Art kojim se uživo, internetskim prijenosom (streaming) prikazuju kazališne predstave svake nedjelje u 20h.

Osim u terminu prikazivanja, predstave je moguće gledati i na zahtjev unutar 48 sati prema dogovorenom terminu.

Projekt je nastao kao odgovor na korona krizu, no otvorio je i brojne druge mogućnosti pa tako predstave mogu gledati svi u Hrvatskoj i u cijelom svijetu kao i svi oni koji fizički ne mogu doći iz bilo kojeg razloga.

Predstave se prenose online s 4 kamere iz Kazališta “Mala scena” u Zagrebu pred publikom u dvorani, prilagođene su TV i online mediju čime postaju, kako ih gledatelji opisuju, “kombinacijom kazališta i filma”.

Cijena jedne streaming ulaznice za predstavu uživo iznosi 39 kuna i može se kupiti na ovoj stranici https://live.planet-art.hr/

Pogledajte na zahtjev predstavu ‘Tko je ovdje lud?’ izvedenu 13. 12. 2020.

Gledanje na zahtjev ove predstave moguće je do subote 19.12. u 20 sati. Cijena videa je 49 kuna a može se pogledati u roku od 48 sati od kupovine.

Predstava “Tko je ovdje lud?” je kombinacija crne komedije, drame i burleske koja nas kroz suptilan ludistički pristup upoznaje sa sezibilnim disidentima iz stvarnog svijeta dok u isto vrijeme razotkriva svu njegovu krhkost.

Uloge: Natalija Đorđević i Marko Torjanac.

20.12. u 20 sati očekuje vas  uživo a kasnije i na zahtjev, predstava “Ritina škola”.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments