POZIV ZAJEDNICAMA HRVATA

Međunarodni ljetni kamp za djecu u Brodarici kod Šibenika poziva na suradnju

Nataša Varmuza, direktor/Eurocklub

Ovim putem Vam se obraćamo s prijedlogom za suradnju, a prema preporuci gospodina Daria Magdića, pomoćnika državnog tajnika u središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Mi smo Euroclub, međunarodni ljetni kamp u Brodarici kod Šibenika.

Još od 1991. specijalizirani smo za programe namijenjene isključivo djeci i mladima 7-18 godina.

Želja nam je, u suradnji s vama, uključiti i djecu Hrvata van RH, kao i njihove prijatelje, u zajednički program hrvatskog ili engleskog kampa-po izboru svakog pojedinca. Bit će ovo izvrsna prilika da djeca i mladi iz dijaspore posjete svoju domovinu, druže se sa svojim vršnjacima iz Hrvatske i svijeta te naravno nauče osnove ili pak usavrše znanje svog materinjeg jezika.

U Euroclubu djeca imaju osiguran smještaj i prehranu na bazi punog pansionaj, nastavu prema odabranom programu, bazen, plažu s Aqua parkom, sportske terene i aktivnosti koje u slobodno vrijeme organiziraju naši animatori.

Kamp je zatvorenog tipa – samo za polaznike našeg kampa, siguran i čuvan kako bi pružili djeci sigurno okruženje za učenje i zabavu. Službeni jezik kampa je engleski budući da nam dolaze djeca iz cijele Europe i svijeta – tako da ga mogu pohađati i djeca koja se slabije služe hrvatskim jezikom.

Vas bi zamolili slijedeće:

1. Vi kao zajednica možete organizirati grupu zainteresiranih mladih za koje bi osigurali djelomično ili potpuno financiranje projekta (prijevoz i/ili realizacija kampa). Možete vi angažirati vlastite nastavnike ili ćemo vam ih mi osigurati.

ili

2. Proširite informacije o Euroclubu u zajednici – možete to uraditi dijeljenjem linka naše stranice, naše brošurice i ponude. Ukoliko želite možemo vam poslati i manje brošurici za podijeliti u fizičkom obliku svima zainteresiranima. Okupite zainteresirane polaznike (moguće je organizirati grupu, ali i pojedinačne dolaske).

Molimo Vas da nam se javite povratno s informacijom o tome koji vas oblik suradnje interesira – kako bi nastavili daljnju proceduru. Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge i sugestije.

Više informacija o Euroclubu možete pronaći na našoj web stranici https://euroclub.hr/hr/. Radujemo se zajedničkoj suradnji.

 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments