“ANĐEO” U HRVATSKOJ MATICI ISELJENIKA

Roman “Anđeo” Katarine Pejaković, autobiografskog je karaktera i tiskan na hrvatskom i engleskom jeziku

Hrvatska matica iseljenika i Nakladnička kuća Kerigma-Pia organiziraju predstavljanje knjige “Anđeo”, autorice Katarine Pejaković, u petak, 17. rujna u 13 sati, u prostoru Hrvatske matice iseljenika u Zagrebu (Trg Stjepana Radića 3).

Tom prigodom pozdravnu riječ će izreći prof. Mijo Marić, ravnatelj HMI. O romanu će govoriti književnica Anita Martinac, predsjednik UV HMI-a Milan Kovač, nakladnik Anto Pranjkić i autorica Katarina Pejaković. Voditeljica programa bit će Vesna Kukavica. Prigodni glazbeni program izvest će VIS Gavran.

Ulazak u dvoranu bit će moguć samo uz predočenje COVID potvrde ili negativnog testa na bolest COVID-19, te uz obvezno nošenje maske.

Katarina Pejaković je hrvatska književnica koja od 1969. godine živi u Kanadi, u Vancouveru. Istaknuta je javna djelatnica u hrvatskim organizacijama i dobitnica prestižne kanadske nagrade za priču godine.

Objavila je pjesničku zbirku Samotni putnici (1989), knjigu eseja Deset zapovijedi ljubavi (1994.), te pjesničku zbirku Sjena u oku 2006. godine.

Roman “Anđeo” donosi autobiografske zapise i tiskan je na hrvatskom i engleskom jeziku.

5 1 vote
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments