MUDROST OSMIJEHA A NE PODSMIJEHA

Poznata tema novog likovno-literarnog natječaja

– Pri kraju smo definiranju novog likovno-literarnoga natječaja, piše nam iz njemačkog Iserlohna Ante Karačić koji je dugi niz godina, zajedno sa suprugom, akademskom slikaricom Ankicom Karačić, inicijator i organizator natječaja za hrvatsku školsku djecu širom svijeta.

Novi natječaj, čija zvanična objava tek slijedi narednih dana, imat će mrežu i pravac Iserlohn-Essen-Zaprešić-Podgorač-Sovići 2022. a slikat i pisat će se na temu “Mudrost osmijeha a ne podsmijeha”.

Slijedom toga, izložbe će biti u Iserlohnu D., OŠ. LJ.Gaja Zaprešić, OŠ. Hinka Juhana, Podgorač kod Đakova i OŠ. Stipana Vrljića, Sovići, BiH.

– Ako bude još netko imao interesa za izložbu može se prijaviti cijelo vrijeme trajanja natječaja. Za protekli natječaj na temu “Ruke su život” od nagrađenih radova ćemo tiskati izbornik, riječi su Ante Karačića koji ovom kratkom najavom i prije objave novog natječaja daje novu temu na znanje učiteljima i voditeljima, mentorima mališana koji rado crtaju, slikaju, pišu prozu ili poeziju kako bi iskoristili vrijeme i temu promislili i približili malim natjecateljima.

4 1 vote
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments