FOKUS NA DJECI I MLADIMA

Hrvatska kulturno-umjetnička i sportska zajednica Berlin u planovima za ovu godinu fokus stavlja na djecu i mlade nastojeći ih približiti aktivnostima ovog udruženja

foto: Hrvatski glas Berlin

Berlin/ Još uvijek sve aktivnosti sportskih, kulturnih i drugih udruženja ovise o trenutnoj pandemisjkoj situaciji i mjerama koje su na snazi. No, da bi bili spremni za, nadati je se, skoro vrijeme bez mjera koje ograničavaju susrete i druženja, Hrvatska kulturno-umjetnička i sportska zajednica Berlin na čelu s Upravnim odborom kojem predsjeda Karmen Meić, već ima razrađene aktivnosti i programe za predstojeće proljeće.

Fokus će,  kaže nam Karmen Meić, biti na djeci i mladima.

Veselim se što smo odlučili da skoro sve ovogodišnje programe usmjerimo prema djeci i mladima.

Tako će s prvim danima proljeća krenuti:

Mala škola tamburice — voditelj g. David Oštrek.

Dječji folklor — voditeljica gdja. Marta Batinić Petrović.

Dječja dramska igraonica— Voditeljica gdja. Lili Vlahov.

Nakon zimske korona stanke uskoro kreće s probama i folklor za odrasle — voditeljica Ankica Prskalo Andrić i tradicijsko pjevanje i Lastavice — voditeljica Karmen Meić.

O svim voditeljima, mjestu održavanja i terminima ćemo vas na vrijeme upoznati i obavijestiti.

Uskoro ćemo objaviti i datum otvorenog seminara folklora koji će se tematski oslanjati na seminar tradicijskog pjevanja koji smo imali jesenas.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane književnike, likovne umjetnike, i sve one koji svojim specifičnim znanjem mogu dati dio svog slobodnog vremena za formiranje novih radionica, voditelja sekcija, književnih večeri i ostalih događanja koje ćemo rasporediti u drugom dijelu godine, da nam se jave.”

Eto, prema ovim najavama, planova i mogućnosti za kreativan rad kako odraslih tako i djece, bit će dovoljno. Ukoliko su i Vas privukle i zainteresirale riječi Karmen Meić, predsjednice Hrvatske zajednice Berlin, ostaje samo prijaviti se, početi pjevati, plesati, svirati, postati dio ovog udruženja koje djeluje od 1984. godine.

Prijave za jednu od aktivnosti na E-mail: info@hrvatska-zajednica-berlin.com.

Informacije o povijesti, radu i visini članarina, putem internet stranice www. hrvatska-zajednica-berlin.com.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments