NASMIJANI, BEZ PODSMIJEHA

Za prilog zaslužni: 2. b razred i njihova učiteljica Roberta Barić, OŠ. Mertojak, Split

Na ovogodišnji likovno-literarni međunradoni natječaj ISERLOHN-ESSEN-ZAPREŠIĆ-PODGORAČ-NOVI SAD-SOVIĆI 2022. čija je tema ” Mudrost osmijeha a ne podsmijeha” javili su se i učenici 2. b razreda OŠ. Mertojak, Split, točnije, njihova učiteljica i mentorica Roberta Barić.

Iz Splita organizatorima natječaja stiže cijela lista sudionika natječaja, svi iz 2. b razreda škole na Mertojaku – Katarina Banić, Bruna Banović, Paula Borovac, Anja Bošnjak, Marino Dujmović, Nika Đondović, Petar Giljanović, Šimun Granić, Mia Ibrahimpašić, Anabela Jakus, Sara Jelčić, Duje Kumarić, Isabel Kralj, Marin Macanović, Maria Malovan, Blanka Vojković i Emanuela Žižić.

– Nedostaje dvoje učenika, bolesni su. Šaljem ovako, jer smo bili u samoizolaciji i danas smo došli na nastavu. Radove smo radili u školi. Lijep, sunčani pozdrav iz Splita, piše učiteljica Roberta Barić i šalje zajednički rad zajedničkog portreta.

Može li ljepše!

Upravo je to na tragu onoga što je organizator natječaja i postavio sebi kao cilj i svrhu svoga truda i truda brojne naše djece, učitelja i škola širom svijeta gdje se hrvatski diše, crta, slika i piše – zajedništvo i povezanost kroz kreativnost, kroz likovni i literarni izričaj.

Čestitke na sudjelovanju učenicima i učiteljici iz OŠ Mertojak, Split i također, topli stisak ruke i priznanje i  dalja potpora organizatorima Natječaja, Ankici i Anti Karačić, našim umjetnicima iz Iserlohna.

 

 

3 2 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments