PRODAJA ULAZNICA OD 28. OŽUJKA

Udruženje “Posavina Berlin e.V.” organizira zabavnu i humanitarnu Posavsku večer

Berlin/ Idućega tjedna, točnije od 28. ožujka počinje prodaja ulaznica za  humanitarnu, Posavsku zabavnu večer, koju 30.04.2022. godine, po treći puta organizira udruženje “Posavina Berlin e.V.” 

Zabava će biti na istoj adresi kao i posljednji puta: Drontheimer Str. 32, 13359 Berlin (Altinsaray Saal).

Na ovoj Posavskoj večeri pjevat će Mario Mioč i izvorna grupa Cerovački izvor.

Ulaznice za Posavsku večer bit će u prodaji od 28. ožujka.

Cijena ulaznica je 25 eura. Uz svaku kupljenju ulaznicu idu i dva listića za tombolu. Članovi udruženja “Posavina Berlin e.V.” plaćaju 50% posto cijene ulaznice.

Više informacija o predstojećoj zabavi može se dobiti putem E-Maila info@posavina-berlin.de

Ulaznice se će biti u prodaji u trgovini hrvatskim prodizvodima Dalmatino, kao i putem telefona: 0176/41481360 i 0178/2862288. 

Prema izjavi Viole Šimić, predsjednice Posavina Berlin e.V. za ulaz na zabavu, jasno pored kupljene ulaznice, bit će potreban samo aktualan brzi test na koronu i osobni dokument. To se jednako odnosi na cijepljene, necijepljene ili preboljele.

Posavina Berlin e.V. je društvo od opće društvene koristi (Gemeinnützigkeit) koje okuplja berlinske Hrvate i ima za cilj humanitarno pomagati potrebnima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Taj cilj su već u dva navrata ostvarili nakon organiziranja Posavske večeri. Prihodom s posljednje zabave pomogli su opremanje kuhinje u Dječjem vrtiću Paola Cernueto u Odžaku. Ne sumnjamo da će tako, humanitarno, biti upotrijebljen i novčani priohod od Posavske zabavne večeri 30. travnja u Berlinu.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments