ZAHVALNICE I DIPLOME ZA DJEČJE OSMIJEHE

Iz elektronske prepiske Ante i Ankice Karačić iz Iserlohna

Nakon što su izabrani i poznati najbolji likovni radovi iz međunarodnog natječja ovogodišnjeg naslova “Mudrost osmijeha a ne podsmijeha”, njegovi organizatori, Ankica i Ante Karačić, naši umjetnici iz Iserlohna, već uobičajeno, šalju zahvalnice i diplome sudionicima i nagrađenima.

U jednom takvom E-Mailu, pišu:

Hvala Vam što ste ponovno učestvovali u natječaju. Učestvovalo je oko tisuću djece iz 100 škola i 10 zemalja u likovnom djelu i oko 200 u literarnom djelu.U privitku Vam šaljemo potpisane diplome i zahvalnice.

Molimo Vas da za sve koji su učestvovali popunite zahvalnice a za nagrađene diplome.

Natječaj ide dalje, do sada smo imali učešće iz 26 zemalja. Krajnji nam je cilj da dođemo do učešća 30 zemalja. Sigurno znate ali želimo ponoviti da smo svih ovih 22 godine sve odradili volonterski bez ijedne kune potpore institucija.

Molimo Vas ako imate ideju za temu za idući natječaj, javite se. Isto tako i ako netko želi biti domaćin izložbe.”

A iz Bjelovara stiže ovakav odgovor:

“Poštovana Ankice i Ante,

hvala vam za diplome i zahvalnice koje ste mi poslali. Djeca će se jako veseliti kada ih dobiju, osobito što stižu iz Njemačke. Ponosna sam na svoga učenika Petra Žgelu koji je u kategoriji nižih razreda osvojio drugu nagradu.

Divno je koliko ste ustrajni i s kolikom voljom već niz godina organizirate ovaj natječaj. Moji učenici i ja svake godine s nestrpljenjem čekamo novi natječaj i novu, zanimljivu temu. Želim vam puno novih ideja, puno novih radova i puno lijepih poznanstava.

Srdačan pozdrav iz III. osnovne škole Bjelovar!

Učenici 3. c razreda i učiteljica Suzana Turković

5 1 vote
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments