TRUD I RAD SE ISPLATE

Ivon Primorac je  dobitnica nagrade za socijalni i društveni angažman.

prilog: Ante Karačić

Attendorn/ Ivon Primorac je dobitnica druge nagrade za socijalni angažman „Young Women in Public Affairs Award“ – 500€ i putovanje u Berlin od banke „Sparkasse“ Attendorn.

Nagrada joj je predana na svečanoj dodjeli maturske svjedožbe u St. Ursula Gymnasium, Attendorn.

ZONTA Club koji je nagradu dodijelio, na taj način odaje priznanje mladim ženama koje se dobrovoljno angažiraju u društvenom, kulturnom ili političkom okruženju, izvan školskih aktivnosti.

Već duži niz godina Ivon Primorac se socijalno angažira na mnogim područjima. Njen socijalni angažman je raznolik. Angažira se ne samo za djecu već i za starije, nemoćne i socijalno ugrožene osobe. Od njene 14. godine je predstavnica „Jugendparlament Attendorn“. Uz sve to, trenira i djecu u plivanju i daje poduku iz engleskog jezika.

Ivon je sa svojom sestrom Martom sašila 100 zaštitinih maski u vrijeme korone, kada su bile najpotrebnije, i darovala ih domu za umirovljenike.

Sada se raduje novom poglavlju u životu tj. studiju za osobe s teškoćama -„Sonderpädagogik“, kojeg započinje u zimskom semestru.

Želja joj je da u budućnosti pomaže djecu s otežanom glasovno-govornom komunikacijom, teškoćama u učenju, problemima u ponašanju i emocionalnim problemima.

Čestitamo Ivon Primorac na osvojenoj nagradi i puno uspjeha i sve najbolje želimo tijekom studija.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments