NOVA SURADNJA

Naš novi suradnik je Antun Lukšić iz Sibinja, u rubrici RIJEČJU I SLIKOM“.

Bavim se fotografijom, povremeno pišem, bilo bi to više putopisnog karaktera…” Tako nam se ukratko javio Antun Lukšić raspitujući se za moguću suradnju na Hrvatskom glasu Berlin. A ja znam već dobro te samozatajne osobe, iza se obično krije puno više vrijednoga nego li to oni i naslutiti daju. Tu pomaže samo urednička intuicija.

A već prvo čitanje Antunovih redaka i pogled na nestvarno lijepe fotografije, govore mi kako ne griješim.

Antun Lukšić je rođen 18.01.1963. Grgurevići-Odvorački kraj, Brodsko-posavska županija. Živi u Sibinju (u kojemu je naš Emil Cipar polazio školu a Josip Prudeus bio učitelj.)  U mirovini je, a kako piše, “cijeli radni vijek vozio vlakove, bio strojovođa. Fotografijom i slikarstvom, kao hobijem, bavim se od ranog djetinjstva. Povremeno pišem”, veli Antun.

Pa, Antune, dobrodošao na naše stranice, u naš dom. Tvoja, netom otvorena rubrika “RIJEČJU I SLIKOM” jedan je, po važnosti  drugima izjednačen, vagon ovog našeg “putničkog vlaka” nazvanog Hrvatski glas Berlin kojeg svakodnevno punimo novim, vrijednim sadržajem. Kako  divnih likova u tom vlaku ima! Želimo da u njemu, s nama, na obostranu radost i zadovoljstvo, puneći ga na svoj način riječju i slikom, ostaneš dugo, dugo!

(Urednica)

5 1 vote
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments