“MIR” U PALAČI SPONZA

Na izložbi u Dobrovniku i radovi Ankica i Ante Karačić, umjetnika iz Iserlohna.

Dubrovnik/ U dubrovačkoj palači Sponza se 02.04.2024. u 19 sati otvara izložba “MIR” na kojoj će sudjelovati 21 umjetnik.

Svoje radove će izložiti: Mišo Baričević, Maja Barić, Anamarija Bezek, Nevenka Ćurić, Sanja Đurović, Petra Farač, Lili Gluić, Karin Grenz, Igor Hajdarhodžić, Ivana Jovanović Trostmann, Ankica i Ante Karačić, Ivan i Robert Kralj, Lena Kramarić, Dubravko Kovačević, Loren Ligorio, Berta Miloš, Iris Mihatov Miočić, Miranda Rako Kuzmanić i Zorana Vekić.

U programu otvaranja sudjeluju: pater Stipan Jurić, povjesničarka umjetnosti Zorana Vekić, Stijepo Gleđ Markos, Mješoviti zbor župe Mokošica, Antea Urlović, Karla Kovačić, Ivan Đurović, Matea Karac, Iva Troić i Petrunjela Miović.

Moderatorica je Marija Đurović, a izložbu će otvoriti Katja Bakija.

Ante Karačić: “U Dubrovniku ću izložiti moje križeve a Ankica anđele i sliku gdje se Bog obraća Mojsiju na Svetoj gori. Slika je urađena na temu Glas Božji. Križevi i slika bili su izloženi u Peruu i Limi,Truilu i Salpu.

Ispod je Ankičina slika na temu Glas Božji u crkvi Leopolda Mandića u Limi. Na slici je naš svećenik, počasna konzulica Kuljevan i naša unuka Emili. Na podu su i moji križevi.”

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments