LJETNI RASPORED HKM BERLIN

Hrvatska katolička misija Berlin djelovaat će prema ljetnom rasporedu od 16. 7. do 23.8.2024.

Berlin/ Kako je već nakon prošlonedjeljnih misnih slavlja i objavljeno, ovoga ljeta iz organizacijskih razloga i potrebnog dogovora oko financiranja između Župe i Biskupije, neće biti najavljivanih radova na obnovi crkve St. Sebastiana na Weddingu. Zato će Hrvatska katolička misija Berlin od 16.7. djelovati prema već uobičajenom ljetnom rasporedu.

Aktivnosti tijekom ljetnog rasporeda:

1. Nedjeljne svete mise bit će na Weddingu u 11.30 i Mehringdammu u 13.30 sati. Svetih misa na Spandau u ljetnom periodu neće biti!

2. Raspored svetih misa preko tjedna je redovit i nepromijenjen.

3. Župni ured će raditi od utorka do petka prije podne 11.00-12.00 sati te poslije podne od 16.30-17.00 sati, ali, zbog nepredviđenih aktivnosti svećenika izvan ureda, bilo bi dobro najprije nazvati, ako mislite doći;

4. Tijekom ljetnog vremena neće biti nikakvih ostalih redovitih aktivnosti;

5. Već sada naglašavamo da će sveta misa na Veliku Gospu biti na Weddingu u 18.30, a ispovijed od 17 sati.

6. Prijave za vjeronauk te raspored vjeronauka možete vidjeti OVDJE. Napominjemo da će vjeronauk početi u 13.9.2024. prema rasporedu.”

Na kraju obavijesti o ljetnom rasporedu, objavljenoj i na online stranicama HKM Berlin, voditelj Misije fra Zvoko Tolić i dušobrižnik fra Dejan Međugorac, poručuju sljedeće:

“Ne zaboravite na Gospodina niti tijekom odmora. On i tada želi biti s nama i da mi budemo s Njim!

Želimo Vam svaki Božji blagoslov i zaštitu, ako ostajete ovdje, ako putujete i odmarate se u Domovini ili bilo gdje po svijetu. Neka Vas prati zaštita naše nebeske Majke i svih svetih!”

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments