NAŠA SURADNJA S LUKINIM PORTALOM

piše: Sonja Breljak
-Čovjek  postane najbliži sebi kad postigne onakvu ozbiljnost kakvu ima dijete dok se igra …Heraklitov je citat koji poput niti vodilje stoji  na naslovnici Lukinog portala za veliku i malu djecu. E …dragi naši čitatelji, kompliment je da inicijativa za suradnjom s nama, stiže s portala punih izvanrednih sadržaja, na koje zaviruju odrasli i djeca u cijelom svijetu. Naime, poruku i poziv na suradnju uputila je na adresu Hrvatskog Glasa Berlin,  Adrijana Vukoja, urednica Lukinog portala, onog za veliku i malu djecu i za bebe.  –Sadržaj portala se bazira na pjesmama, pričama i igrama za djecu s mnogo naputaka djeci i roditeljima kako se kvalitetno i tradicionalno družiti.Na portalima se nalazi i rubrika Suncopis u kojoj ostvarujemo lijepu suradnju s brojnim eminentnim književnicima za djecu. Kroz rubriku predstavljamo njihova djela, a kroz pitanja omiljenim književnicima, djeca aktivno ostvaruju književne susrete na nov, zabavan i kreativan način …piše nam urednica Lukinog portala te poziva: -Želja nam je ostvariti suradnju s vama i uputiti roditelje u inozemstvu na naše sadržaje. Namjera nam je ista, ne zanemariti lijepu hrvatsku riječ i tradiciju, te se iskreno nadam da ćete nas prepoznati …
Eto prepoznasmo se! Suradnja uspostavljena. Prijateljstvo na pomolu. Svakako su,  naše cijenjene suradnice Sanja Pilić i Sonja Smolec, svojim pričama zastupljene i na Lukinom portalu. Ukus nam je očito vrlo sličan i procjena književne vrijednosti, istovjetna.
U  ime daljeg njegovanja lijepe hrvatske riječi i tradicije ma gdje se nalazili, periodično ćemo prenijeti po koju priču, pjesmu, vijest ili savjet s Lukinog portala i tako poslati pozdrav i poruku djeci i roditeljima što hrvatski zbore, širom svijeta. Pomozimo im zajednom u tome dragi  naši cijenjeni čitatelji!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
12 years ago

Svaka čast gospođo Sonja Braljak
čitateljima i vašemu timu posebno Andriani Vukoja

Kada sam vidio putem linka ..Lukin portal ..i u njemu Hrvatski Glas Berlina..srce mi je zaigralo..konačno da nešto zabavno i za naše..mame i bebe imamo i za drugo dijecu..i ako nas brižno i domicilni..snimaju..
svima će nam biti društvenije veselije i lakše.

Ekipa Lukinog portala
12 years ago

Veliki pozdrav svima s Lukinog portala!