KOMENTAR TJEDNA

Komentari Irene Omrčen, Josipa Mayera, Iveka Milčeca, Elizabete Kopić i Marija Glavaša na tekst DVADESETI ROĐENDAN BROĐANA
Irena Omrčen/ 26. 08. 2011./
Čestitamo vam!

Josip Mayer/ 27. 08. 2011./ Svaka vam čast …
sretan vam rođendan! Uvijek ima dobrih ljudi koji razmišljaju drugačije …vi ste upravo ti koji mijenjate …životni svijet činite drugačijim, ljepšim, boljim i ugodnijim za one stare slabe i nemoćne a tih u današnje vrijeme po svuda ima previše …slično i u Slavonskom Brodu ili negdje drugdje diljem naše Hrvatske.

Ivek Milčec/27. 08. 2011. /
Čestitam i nastavite tako dalje! Srdačan pozdrav iz Zagreba.

Elizabeta Kopić/ 28. 08. 2011. /
Hvala svima na iskrenim čestitkama! Osobno se nadam da ćemo i dalje uspješno raditi iako nam nije lagano jer nas je malo, ali činimo to od srca i poslije svake akcije srce nam je popunjeno zadovoljstvom, jer činiti dobro je najveći dar Božji. Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da nas podrže i da nam se priključe.

Marijo Glavaš/ 29. 08. 2011./ Sretan dvadeseti rođendan dragim Brođanima!!!!
Veliki pozdrav!

Josip Mayer/ 29. 08. 2011. /
Upravo mi pade na pamet ideja …vjerojatno postoji u Njemačkoj još sličnih udruga  …možda bi bilo dobro upoznati se s njima te razmijeniti mišljenja.
Lp.jm

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
12 years ago

Sve se sjedinjuje i globalizira
pa vjerojatno i na tome i te kako.. važnom, vrijednom i humanom socijalnom području.. postaje prilika…samo ju je potrebno pronaći i iskoristiti..a posebno se to tiče i onih u državnoj i lokalnoj upravnoj.. i samoupravnoj vlasti…koji bi već odavno trebali te dobrote prepoznati a vi ih upravo sijete.