POSAO U ZRAČNOJ LUCI

OKO 700 SLOBODNIH RADNIH MJESTA U NOVOJ ZRAČNOJ LUCI BERLIN BRANDENBURG
tekst: Sonja Breljak 
Berlin/Do službenog otvaranja ostaje samo 96 dana, a do tada, još uvijek se mora naći nekoliko stotina radnika za novu Zračnu luku Berlin Brandenburg. Lista  potrebnih zanimanja i zanata vrlo je duga. Potražnja je u ne- zračnom prometu, u sektoru  prodaje, trgovini na malo, traže se službenici i menadžeri, tajnici i uredski službenici. Hoteli i ugostiteljske tvrtke su u potrazi za kuharima, kuhinjskim pomagačima, radnicima u restoranima, hotelskim stručnjacima, traže se i vratari, noćni voditelji prodaje. Čak i frizeri, cvjećari, komercijalni i farmaceutski  radnici imaju dobre šanse. Za sektor zračnog prometa  trenutno nedostaje stručnjaka u oblasti  mehanike i elektronike. A potražnja je i za stjuardesama i stjuartima.

Bitan preduvjet za posao u zračnoj luci  Berlin Brandenburg je poznavanje  engleskog jezika i spremnost za rad u smjenama.
Izbor aktualnih slobodnih radnih mjesta je pohranjen izravno na početnu stranicu zračne luke te se redovito ažurira. Dakle, vrijedno je  baciti tjedni pogled na web stranicu Zračne luke Berlin Brandenburg.

O slobodnim radnim mjestima više informacija se može dobiti i preko Agenture za rad –Zračna luka Berlin Brandenburg GmbH agencija u Potsdamu. Više inforamcija i putem telefona 030/6341 47-220.
Telefon je otvoren od ponedjeljka do srijede 8-16 sata, četvrtak od  8-18 sata i petkom od 8 do 12,30 sata.
Zračna luka Berlin Brandenburg/FBB) otvara se  3. lipnja 2012. Do tada će još jednom, 21. ožuka od 13 do 18 sati. biti održan sajam, takozvani Job Fair, u centru za posjetitelje zračne luke. Oko 30 tvrtki angažiranih u zračnoj luci, predstavit će svoj trenutni posao i potrebe za uposlenicima.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments