PISMO IZ MELBOURNA

Ankica i Ante Karačić svojim volonterskim radom okupljaju oko sebe iseljenički svijet. Najvažnije je da im je uspjelo kod hrvatske djece iz raznih dijelova svijeta pobuditi ljubav za zajedničkom domovinom.
Na njihov ovogodišnji likovni susret pod nazivom Moj svijet stižu im radovi oduševljene djece iz najudaljenijih dijelova svijeta. Posljednje je stiglo iz Melbourna u Australiji.
Melbourne – Poštovana gospođo Karačić
Prije tjedan dana Hrvatska škola “Bartol Kašić” Vam je poslala likovne radove naše djece. Drago bi nam bilo kada biste nam javili jeste li dobili našu pošiljku.
Djeca su sa velikim oduševljenjem napravili svoje radove za vrijeme škole i već pitaju imamo li kakvih informacija od Vas.
Inače ova škola radi već jako dugo a imamo i svoju zgradu sa učionicama, dvoranom, kuhinjom i velikim dvorištem.
Ipak svake godine imamo sve manje djece koja uče hrvatski jer to su većinom djeca druge i treće generacije hrvatskih potomaka. Trudimo se koliko možemo i znamo pa tako pozdravljamo i Vas projekt povezivanja hrvatske djece iz svijeta kroz umjetnost.
Ako imate neki upit o našoj školi ili djeci biti će nam jako drago odgovorit.
Pozdrav iz Melbourna i veliki uspjeh izložbi žele Vam djeca i učiteljice!
Vesna Mecanović

Dragi naši u Melbournu imamo mi s „Hrvatskog glasa Berlin“ jedan veliki upit, bolje rečeno zamolbu. Pišite nam o vašem životu u Melbournu. Šaljite nam fotke. Pišite nam što želite, priče, pjesme, reportaže… (hglas.berlin@gmail.com)
Pozdrav od čitatelja „Hrvatskog glas Berlin“

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vinko Klasan
Vinko Klasan
12 years ago

Ponosni smo na nase potomke ma gdje bili.Cestitke svim sudionicima u ovome projektu.

Stipo Lučić
Stipo Lučić
12 years ago

Bravo.