MAX! I 24 SATA EXPRESS I U INOZEMSTVU

TJEDNIK 24 sata EXPRESS I SPORTKI TJEDNIK MAX, DOSTUPNI I U INOZEMSTVU 
Tako od 26. ožujka čitatelji izvan domovine imaju priliku svakog ponedjeljka za samo 2,5 EUR doći do svog primjerka na kioscima u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.
Mnogobrojni čitatelji iz Hrvatske već su prepoznali njegovu jedinstvenost. Naime, za razliku od ostalih tjednika specijaliziranih za područja mode, ljepote, sporta, politike i slično, 24sataExpress specijaliziran je za sve te teme. Karakterizira ga reportažni stil izvještavanja, a svojim čitateljima svaki tjedan donosi nov i zanimljiv sadržaj – istrage zločina, političke afere, reportaže i dosad neotkrivene priče.

Najutjecajniji sportski tjednik u domovni, Max!, od sada i u Švicarskoj, Austriji i Njemačkoj
Budite u središtu sportskih zbivanja uz sportski tjednik Max! od 26.3. svakog ponedjeljka!

Max! je jedini sportski tjednik u Hrvatskoj koji donosi događanja iz svijeta sporta. Čitajte intervjue s najvećim zvijezdama, najave sportskih događanja, rezultate, prognoze, kolumne…
Otkrijte zašto je Max! najutjecajniji sportski tjednik u domovini! Svakog ponedjeljka, od 26.3. čeka vas vaša doza sporta za samo 2,2 EUR. Potražite ga na prodajnim mjestima gdje kupujete Večernji list. Ne propustite maximalno sporta i maximlano zabave od sada i u Švicarskoj, Austriji
i Njemačkoj!
 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
12 years ago

Ah, ako je tome tako,

onda ćemo više uz put, uz Hrvatski Glas Berlin i saznati, što rade i s čime se bave hrvatski iseljenici dvosmjerno, ujednon uz domaće i hrvatski umirovljenici iseljenici povratnici u Matičnoj im Hrvatskoj.I koju ulogu tu igraju inozemne ne vladine udruge,kao što su to, Hrvatski svjetski kongres Njemačke..AMAC – Deutschland e.V. i njima slične.,kao i o onima svima koje nam tek dolaze.