KOMENTAR TJEDNA

Komentari na tekst naslova “Zvjezdani oproštaj”
Jakša Maroević/11. 05.2012./ Dragi Mirko, s velikim zadovoljstvom sam pročitao ćlanak o tvojem odlasku u zasluženu mirovinu. Kao starograjanin, neobićno sam ponosan na tvoju blistavu karijeru. Želim ti od srca puno zdravlja i sreće u mirovini, a poznavajući te, uvjeren sam da ćeš još puno korisnoga napravit, i kako u novoj domovini, tako i u starom zavičaju. Jakša Maroević, Stari Grad

Branka Lukšić/11.05.2012./ Dragi prijatelju Mirko, Došao je i taj dan da napuštaš aktivnu službu i ideš u mirovinu. Svijesni smo koliko če to za Tebe biti velika promijena u životu naročito za čovjeka koji je sa toliko pozitivne energije, osobnog šarma i stručnog znanja djelovao među ljudima sa kojima si radio i sa kojima si se poslovno i privatno družio dugi niz godina. Mi,Tvoji prijatelji, ponosni smo i na to, koliko si svojim radom, životnim stilom i UGLEDOM doprinio našoj zajedničkoj ljubavi -Starome Gradu-Paizu. Radujemo se zato, što ćemo u buduće imati više vremena i prilike da nadoknadimo ugodne trenutke našeg druženja. Želi mo Ti dobro zdravlje, Tvojoj obitelji i dobro nam došao. Tvoji prijatelji Branka i Mladen Lukšić

Josip Mayer/10.05.2012./Poštovani gospodine Mirko, Iako se ne poznajemo osobno neka vam bude sretno umirovljenje, i ako vjerujem da kod radnih i marljivih ljudi ni tada nema mira, uvjek se nešto nađe, što bi se rado promjenilo ili učinilo na bolje.

Ono što je meni posebno zapelo za oko …to je vaša gradonačelnica, Đurđica Plančić …Grada Staroga Grada. Na žalost malo ima takovih gradonačelnika u domicilu koji se ponose sa svojim iseljenicima. Ni sam vam nemogu opisati koliko mi se je dopala uz druge pojedince …ta njezina posebna čestitka.

Mira Perić, Stari Grad, /10.05.2012./ Mirko, čestitam ti!! To što si ti bio Kempinskom sve te godine, to nije nitko drugi mogao postići. Sada uživaj u zasluženoj mirovini. Ovdje u Starom Gradu imaš sve što ti za to treba. Najvažnije dobre prijatelje

Đurđica Plančić, gradonačelnica/ 09.05. 2012./ Poštovani Mirko, ponosimo se Vama. Želim Vam ugodne umirovljeničke dane. Srdačan pozdrav!

Đurđica Plančić
gradonačelnica
Grada Staroga Grada

Tonka Beuschel/09.05.2012./ Tako bi rado bila na Tvojoj fešti i nazdravila s tobom. To ću nadoknadit kad se vidimo na Starogrojskoj rivi. Saznajem da te Kempinski jos uvjek treba, svoju “zvijezdu”. To je tvoja zasluga.

Uživaj u novom vremenu kao umirovjenik i sve lipo pomalo bez priše.

Jakov Vranković/07.05.2012./Šjor Miroslave, sigurno vos poznajem, kad ste bili konobar u Heliosu, jubov vos je dovela u Berlin, kako vidim bili ste daleko dogurali to mi je posebno drogo, pa Forani smo. A sad kad ste u penziji imat ćete vrimena za uživat u Paizu. Lipote našega Fora i njigovih lipih mistih niko nemore zaminit. Naka von bude sa srićon i uživojte u penšijunu.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments