HDZ IZABRAO KARAMARKA


Zagreb
/Hrvatska demokratska zajednica  je, nakon Franje Tuđmana, Ive Sanadera i Jadranke Kosor, dobila i četvrtog po redu predsjednika u povijesti ove stranke. Na vodeću  poziciju je izabran Tomislav Karamarko koji je u drugom krugu izbora dobio 970 glasova delegata ispred Kujundžića sa 860 glasova.
Kreće novo doba HDZ-a ...poručio je pobjednik.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nikola Šimić Tonin
11 years ago

Djeca imaju, Baba -Rogu, Štrumfovi Gargamela, a HDZ
Karamarka( Crnog-Marka)….
Žalit će HDZ, za Jadrankom Kosor!
Nikola Šimić Tonin

Josip Mayer
11 years ago

Čestitam gospodinu Tomislavu Karamarko.. novom prijedsjedniku HDZ-a i ako sam i sam smatrao kritično da je ipak Jadranka u tome zaslužnija..Čvrsto se nadam da će obdržati i voditi svoju stranku u pravcu svoga novodobnog obećanja..i da će Hrvatskoj već jednom uz njega i HDZ..krenuti konačno na bolje..u političkom, društvenom, privrednom i gospodarskom smislu.To i ništa drugu..uz hrvatske građane i naše izseljenike.. je naš dugogodišnji željeni san i moja iskrena želja..nakon trećeg prijedsjedničkog pokušaja..da nas sve u Hrvatskoj..Europi..i Svijetu..upravo vodi Karamarkova..ideja..od kojega se u današnje vrijeme mnogo više očekuje i vjerujem da mu u oporbi neće biti lagano..u kojoj momentalno na… Read more »

Dr. Rajko Glibo
11 years ago

Od osnutka pokreta i prvog dana rata jugoudbaški čelnici te stranke su glavna i jedina vlast, a od pok. Tuđmana do danas vadile su se autokrate na DRUGU LINIJU ZAPOVIJEDANJA. Eto kako reče jugoudbaš Beljo u Hrvatskom slovu “Udba hrvatska sudba” samo se nastavlja. Biraju one koji su upropastili zemlju. I DORH i Općinski sud Zadar tužbu protiv njega odugovlače iako je sto-posto dokaziva neporecivim argumentima.