KOMENTAR TJEDNA

Komentari na tekstove “Službeni je pravopis jedan” i “Tačku sam zamijenila točkom“.

Tomoca
/4.06. 2012./Drug Jovanović ukinuo hrvatski. Otperjat će i ovaj Hedervary s vlasti.
A onda ćemo donijeti sve zakonske uredbe kojima ćemo poništit sve gadarije koji je taj aparatčik samovoljno donio.
Ne tugujmo, nego već sad pripremajte sve zakonske prijedloge da se ovakve gadarije poništi i sve njihove pravne učinke proglasi ništavnim otpočetka. Jer Jovanović nema pravo ukidati Vijeće. On ne predstavlja cijeli hrvatski narod, nego samo onaj mali postotak koji SDP ima u koaliciji unutar onog postotka hrvatskih birača koji su izašli na izbore. A koliko je to? 10% ukupnih birača ili još manje? Ni svi SDP-ovci ne stoje iza njega, uvjeren sam.
Treba se znati ponijeti kao što je napravio onaj kojemu se sad sudi, Sanader. Kao što je onda on omalovažio znanstvenički sud i rekao da ne će pisati “ne ću”, tako možemo i moramo i mi. Omalovažiti ovaj aparatčikov kompleksaški udar na hrvatski. I reći na svim mjestima da ne ćemo priznati ni njegove mjere ni sve što je on predložio, niti ono što je sproveo.
Mi smo narod koji je izabrao vlast.
I za ovo mu nisu dali mandat.
On odgovara nama za svoj rad.
Mi smo njegov šef.
Druže Jovanoviću, evo Vam dajemo otkaz. Odlazite!

Dr. Rajko Glibo/4.06.2012./Naša uvažena Sanda Ham je u pravu. Ali ona niti jednom riječju ne spominje kolegu ravnom joj po struci i znanstvenom usponu Iliju Protuđera, čovjeka koji znanstveno i vrlo stručno govori sa čime se mi susrećemo u praksi. Ovo govori znanstvenik ravam zmamstvenom rejtingu kolegice Sande Ham.

Ne treba ići dalje od naziva službenog pravopisa Babić-Finka-Moguš 1996. godine i sve je jasno. Diktaturi stranke HDZ uzvraća diktatura SDP i teško hrvatskoj državi sa obezmoraljenim znanstvenim institucijama i znanstvenim šarlatanima koji se na tu razinu spuštaju da im se otvore vrata u sve jadniju HAZU. Neka bude sram I MH i Profila i svih onih koji ruše rejting i ugled naše Hrvatske s jedinom zadaćom da je na koncu nestane. Zaboravili su na Matošev stih dok je srca bit će i Hrvatske. Patološkim lažovima postaju i svi oni koji su pod kišobranom autokratske vlasti i bolesne ideologije. Svima sam trn u oku i zato sam progponjen i zabranjen. Šarlatani naprijed-svi ostali stoj

dr. Rajko Glibo/1.06.2012./U obezmoraljenom vremenu sve se ljulja, a hrvatski jezik je pod nadzorom jugoudbaša kao i svi pošteni Hrvati koji misle iskreno i pošteno upravo kao kolega Protuđer. Prašinu nam bacaju u oči sa dvjema najvećim strankama, a one nisu ništa drugo do sluškinje diktature i zato su ošamućeni Hrvati i njihov autokratski kišobran diskriminirani na svim poljima više nego ikada do sada.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments