TAJNA ŽIVLJENJA

Jasna Župan

Od danas počinjemo novom rubrikom Tajna življenja. Kako sam naslov kaže radi se o nama nepoznatim faktorima, koji utječu na nas i formiraju nas potpuno nesvjesno. Jedan od tih faktora je svemir i položaji zvijezda u njemu.

Ova znanost je vjekovima bila proganjana. Kršćanstvo je od XVI do XVIII stoljeća protjeralo astrologiju iz svojih učilišta, te se astrologija poslije vratila tek u XX stoljeću kroz karikiranu verziju javne medijske uniformnosti ili popularnih općih horoskopa po solarnim znakovima. Papa Ivan Pavao II. se 2000. godine ispričao svima koji su kao heretici progonjeni zbog svoga znanja od strane Crkve.

To je isprika i astrolozima poput Galilea, te svim astrolozima koji su proganjani zbog znanja, učenja i istraživanja. Astrologija ne podrazumijeva ni jedan religijski izbor, uključujući i dogmatsku religiju starih znanosti koje ne žele istraživati astrologiju ili ju pokušavaju zabraniti.

Utjecaj zvijezda na život sigurno postoji. Pojave kao plima i oseka svima su vidljive. One nastaju pod utjecajem relativno malog Mjeseca.

Kakvu moć imaju daleko veća nebeska tijela i njihov trenutni položaj na nas objasnit će nam u svojim kolumnama Jasna Župan, poznata astrološka savjetnica iz Slavonskog Broda.

-Ponekad sam se pitala, zašto baš ja i zašto sam baš ovdje a ne na nekom drugom, boljem, da ne kažem …prikladnijem mjestu …za mene …odgovara Jasna na pitanje: Zbog čega se počela baviti astrologijom.

Nije čudo, ako u Jasninim kolumnama nađete više pitanja nego odgovora. Jasnu Župan možete i osobno kontaktirati, a najbolje je to učiniti preko njene web-stanice na facebooku:

http://www.facebook.com/astro.savjetovaliste

(EC)

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments