SLAVONIJO U SRCU TE NOSIM

tekst i foto©Emil Cipar

Berlin/ Slavonijo u srcu te nosim …a što bi drugo mogli imati Brođani u srcu već svoju Slavoniju. Tako i Brođani u Berlinu koriste priliku kroz pjesmu ples zabavu …privući u sjećanje ravnicu, njive, pašnjake, žitna polja sa procvjetalim makovima.

Zabava je u subotu 27. listopada.

Nije se svima u redakciji posrećilo neposredno sudjelovati na zabavi u Berlinu. Neki su ostali u Brodu i ovim prilogom žele Brođanima u Berlinu uspješnu zabavu i slavlje do zore.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marica Čondrić
Marica Čondrić
11 years ago

Dragim prijateljima, članovima Kluba “Brođani” i svim njihovim gostima i izvođačima želim ugodnu i uspješnu zabavu večeras!

Alfred
Alfred
11 years ago

Naš prijatelj Emil reče i hvala mu: “Berlin/ Slavonijo u srcu te nosim …a što bi drugo mogli imati Brođani u srcu već svoju Slavoniju. Tako i Brođani u Berlinu koriste priliku kroz pjesmu ples zabavu …privući u sjećanje ravnicu, njive, pašnjake, žitna polja sa procvjetalim makovima. Zabava je u subotu 27. listopada.” Da! Kroz pjesmu, ples, zabavu, privući u sjećanje ravnicu, njive, pašnjake, žitna polja sa procvjetalim makovima; ali sve u cilju, na ovoj dobrotvornoj manifestaciji, prikupiti novčanih sredstava, kako bi se mogle uspješno realizirati akcije ovoga društva u potpori potrebitih – na stranicama ovoga portala, imali/mogli ste do… Read more »