NOMINIRANJE U TIJEKU

Započelo je nominiranje kandidata za izbor najpopularnijih iseljenika u kategorijama sporta, glazbe, glume i spektakla prema glasovima čitatelja Večernjeg lista i dodjelu Večernjakove domovnice 2013.
Kupone za nominaciju Večernji list objavljuje svakodnevno. Nominiranje traje do 26. siječnja nakon čega će prema listi najčešće nominiranih započeti predstavljanje kandidata i glasanje čitatelja. Završnica Večernjakove domovnice je 1. ožujka 2013. u Bad Homburgu kada se u dvorani Kongresnog centra očekuje proglašenje najpopularnijih i dodjela nagrada te uz to i bogat glazbeni program.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Slavko Brekalo
11 years ago

Konstantni uspjesi na medjunarodnoj sceni u zadnjih nekoliko godina to najbolje ocituju.Koncerti u najprominentnijim koncertnim svjetskim dvoranama diljem svijeta i nasupi sa vrhunskim svjetskim orkestrima kao sto su Rojalfilharmonicari i CD sa istim,Univerzitetski orkestar Kembridja http://www.youtube.com/watch?v=b0blHTOWcag i predtojeci recital ove godine 23.10.2013 u Mancesteru Bridgewater hall koji je dobila pobjedom na medjunarodnom natjecaju to najbilje pokazuju.Nastupi HRT u Zagrebu
http://djh.hrt.hr/zdravko-ljivac-predstavlja/6004-31082012-diana-brekalo