SKUPŠTINE O RADU I PLANOVIMA

tekst i tekst: Sonja Breljak
Berlin/Hrvatska društva i udruženja u Berlinu, vrijedno su radila tijekom prošle godine, jedni u oblasti sporta, drugi u kulturi, humanitarnom radu, svi na integraciji ali i očuvanju identiteta.

Sad je vrijeme održavanja godišnjih skupština, točnije podnošenje godišnjih izviješća o radu, te pravljenju i usvajanju planova za ovu godinu.

SD Croatia Berlin održava godišnju skupšitnu u petak, 15. ožujka u 19,30, na adresi: Wullenweberstr. 15, 10555 Berlin -Wedding, Sportcasino „Zur Wulle“.

Dan iza, u subotu 16. ožujka, godišnju skupštinu organiziraju i članovi Zavičajnog kluba “Brođani”. Skupština je u 18 sati u prostorijama kluba na adresi: Hertzberg Str. 14/ugao Sonnenallee, Berlin -Neuköln.

A u nedjelju, 17. ožujka u 18 sati, na adresi Karl- Marx Str. 204-206 Berlin -Neukölln, gdje imaju svoje prostorije, godišnju će skupštinu održati i Hrvatska kulturno-umjetnička i sportska zajednica. 

Svim društvima  s kojima inače imamo vrlo dobru suradnju, Hrvatski glas Berlin želi uspješan rad skupština, korisne razgovore, sretne dogovore i puno novih, dobrih  prijedloga i ideja koje će na zadovoljstvo kako članova tako i svih Hrvata Berlina, učniti i dalje živim, mladim i aktivnim djelovanje hrvatskih društava i udruženja u Berlinu.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments