VIJEST IZ ŠVICARSKE: IZVUČENE SKUPINE ZA CUP UEFA

SD CROATIA BERLIN  U SKUPINI “D” S BUGARSKOM, CYPROM I ESTONIJOM
tekst i foto: Sonja Breljak

Nyon/Izvlačenjem koje je obavljeno u sjedištu UEFE u švicarskom gradu Nyonu, postale su poznate skupine i ekipe koje će se natjecati na predstojećem  cupu UEFA u futsalu što se ima održati od 16. do 20. kolovoza ove godine, po svemu sudeći u Cypru.
Kao što je poznato, ekipa berlinske SD Croatije  prethodno je ostvarila  izuzetan rezultat, osvojila titulu  prvaka Njemačke  u futsalu te će na ovom natjecanju UEFA  predstavljati Njemačku.
Izvlačenju po skupinama u Nyonu, nazočili su i predstavnici SD Croatia Berlin, predsjednik kluba Franjo Husajina i trener futsal ekipe, Toni Petrina.
Između 48 ekipa koliko će ih se u sedam skupina natjecati u okviru cupa UEFA,  SD Croatia je  dobila skupinu D u kojoj su još Bugarska, Cypar, i Estonia.Iz Bugarske je to futsal ekipa FC LEVSKI  SOFIA WESTA, iz Cipra  je ekipa ABU ARARAT NICOSIA a iz Estonije FC ANZHI TALLIN.
U telefonskom javljanju iz Švicarske, predsjednik SD Croatia Berlin, Franjo Husajina,  dao je za Hrvatski Glas Berlin  kratku izjavu, te izrazio zadovoljstvo skupinom i  protivnicima koje je SD Croatia Berlin dobila na predstojećem natjecanju kupa UEFA gdje će između ostalih, sudjelovati i predstavnik Hrvatske, ekipa MNK NACIONAL ZAGREB dok će  Švicarsku predstavljati ekipa MNK CROATIA 97 APPENZELL. Tri ekipe Hrvata iz tri države!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments