CROATIA JE DIJELILA POKLONE

piše: Ivo Dorotić

13. kolo Landeslige Berlin, 1.odjel, BFC Dinamo II – SD Croatia    3:1 (2:1)

P1180036Berlin/Hochscönhausen: igrano pred 108 gledatelja.

Oni koji su danas posjetili ovaj derby nisu požalili, vidjeli su dobru igru od obje ekipe, jedino što su se igrači kod prvog i trećeg pogotka postavili dosta naivno i tako domaćinu omogućili neugroženu pobjedu.

SD Croatia: Stillenmunkes-Toktumur, Oguz, (71. Bošnjaković),Malik, Beier-Ohadi, Bräuer, Guerer (81. Yetim), Dakić (46. Cakmak)-Schrödter, Akar.
Sudac: Rehfeldt (GW Neukölln).
Golovi: 1:0 (9.) Wienbreyer, nakon što je rukom igrao Dakić, 2:0 (22.) Lein, 2:1 (37.) Schrödter, 3:1 (58.) nakon još jednog poklona igrača SD Croatie, Weinbreyer postavlja konačan rezultat.

Najbolji igrači: Kalkutschke, Werner, Wienbreyer – kod Croatie: Schrödter, Malik, Toktumur.

Novi trener SD Croatije Marco Wilke: “Pobjeda BFC Dinama više nego sretna.” To su bili riječi novog Croatijinog stratega. Inače nije imao sreće, Ivica Vukadin se je povrijedio, a Mehmet Uzuner je morao otputovati u Tursku, zbog smrti u obitelji, a svi oni koji poznaju ova dva igrača, znaju da ih je teško nadomjestiti u ekipi. Jedan je strateg u obrani a drugi je golgeter, kakvog je teško nači.

U momčadi kola, koju biraju izvjestitelji, samo je jedan igrač s ove utakmice našao mjesto. To je bio Sascha Schrödter, igrač Croatije, koji je u prvu ekipu došao iz futsal ekipe Croatije

Dok ovo pišem, upravo me je nazvao Pero Kolobarić dugugodišnji predsjednik Croatie i današnji počasni predsjednik iste. Bajrami nije nigdje otišao, već je se dobrovoljno povukao jer momčad više nije bila zadovoljna s njim. Uspjeh i nezadovoljstvo, nikako mi neidu ispod iste kapu.

Sljedeću utakmicu SD Croatija igra kod kuće: 14. kolo, LLB, SD Croatija – Club Italija, u nedjelju 01. prosinca, 2013. u 14:30 sati, na Friedrich-Ebert-Stadionu u Bosestr. 21, 12103 Berlin

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments