IGRA NA JEDNA VRATA

tekst i foto: Ivo Dorotić
SD Croatia prilikom pozdrava gledateljaLandesliga – 1. odjel, 
SD Croatia – Club Italia  6:0  ((1:0)

Berlin/Tempelhof: igrano na pomoćnom igralištu Friedrich-Ebert-stadiona, po hladnom vremenu, pred točno 55 gledatelja.

SD Croatia: Stillenmunkes – Ohadi (75. Kalajica), Toktumur, Bošnjaković (80. Barač), Malik – Guerer – Akar,Bräuer, Schrödter, Cakmak (70. Duvnjak) – Uzuner.

Sudac: Andre Renner (LBC 25),  dobar.

Strijelci: 1:0 (6.) Malik, 2:0 (58.) Ohadi, 3:0 (60.) Guerer, 4:0, 5:0 (75. i 77.), Uzuner, 6:0 (86.) Bräuer.

Crvena karta: 22. Irle, manirom vratara zaustavlja loptu rukom kako ne bi ušla u nebranjenu mrežu.

Najbolji igrači: Guerer, Toktumur, Malik i Bräuer – Hermann.

Vratar gostiju u akciji (Hermann)Vratar Club Italie, se je istakao sa više bravuroznih obrana a medju njima su i ove:  u 22. i 24. minuti obranio je  kaznene udarce, koje su s bijele točke izveli Stillenmunkes i Uzuner.

Današnja utakmica se je igrala na jedna vrata, ona od Italije. Već u prva dva minuta smo vidjeli izvanrednu obranu Hermanna, dva udarca sa ugla i jednom je lopta pogodila prečku.

Igračima Italije je išlo na ruku jer se današnja utakmica igrala na pomoćnom igralištu koje je kraće i uže, tako da se je teško bilo probiti do njihovih vratiju. Lopte udarane sa 18 – 20 metara isto tako su teško dolazile do vratiju.

Gostujući igrači su napravili jedan zid ispred svoji vratiju. Bilo je mnogo udaraca sa ugla, obrana vratara, tri puta je loptu zaustavio aluminijum.

Prva tri pogodka su postigli defanzivni igrači. Uzuner se je trudio, ali je ravnopravnog majstora našao u gostujućem vrataru, ipak je konačno postigao dva pogodka za 4:0 i 5:0.

Možda bi sve ispalo drukčije da se je igralo na glavnom terenu, tu ima više mjesta za kombiniranje i igra se može razvući u širinu i stvoriti više prostora za šut.

Lanesliga, 15. kolo, 1. odjel, BFC Preussen – SD Croatia – Berlin, subota, 7. prosinca 2013. u 14:00 sati, 
Malteeststraße 24, 12249 Berlin

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments