KOMENTAR TJEDNA

Komentari na tekst LIJEPO JE S VAMA

komIvek Milčec/6.12.2013./ Lijepo je pročitati iz pera glavne urednice da svakodnevno nekoliko tisuća čitatelja posjeti stranicu HG Berlin što je za svaku pohvalu, ali i svojevrsno priznanje Sonji, Emilu i svim suradnicima bilo stalnim ili povremenim. Pa, nastavimo pisati, čitati i komentirati vrlo dobre priloge HG Berlin uvažavajući pritom pravo na drugačije mišljenje.

Martina Budimir/5.12.2013./ Nisam ni slutila davne 2006., nakon prvog susreta u Berlinu, kako će se iz razgovora novinarke i nastavnice na stipendijskom boravku u Njemačkoj roditi prijateljstvo i suradnja. Hvala na prilici za iskazivanjem svojih razmišljanja. Terapeutski učinak pisanja jednostavno je neprocjenjiv. Hrvatski glas Berlin kao prozor u neki drugi svijet, u kojemu još uvijek postoje tolerancija i suživot različitosti, ulijeva nadu da još uvijek nije sve izgubljeno, da postoji bolje sutra. Hvala!

Sandra Marelja Muić/ 5.12.2013./Kako je tek lijepo s vama družiti se i surađivati – makar virtualno! 🙂 Uvijek pozitivni, susretljivi, nepristrani, dobronamjerni i poticajni, uvijek i iznad svega – čovječni.

Josip Mayer/ 5.12.2013./Nema mene, ali ipak na neki način guram već duže vremena,-kolica. 🙂

Nada/ 5.12.2013./ Bravo Sonja, nek nisi Čuku zaboravila 🙂

Marijana/ 5.12.2013./ Lijepo je imati toliko godina uspješnog rada  i zbog toga moći napisati ovakav tekst. Čestitamo!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments