POSLJEDNJA JESENJSKA

tekst i foto: Ivo Dorotić

SD CRO KolnaPahnter (14) (2)Landeslige Berlin, 1. odjel, BFC Preussen – SD Croatia   1:2 (0:1)

Berlin-Lankwitz: igrano na igralištu u Maltesastr. po hladnom vremenu i na klizavoj podlogi, pred 22 (?) gledatelja (broj plaćenih karata).

SD Croatia: Stillenmunkes – Kaljica (60. Bošnjaković), Toktomur, Malik, Beier – Ohadi (63. Uzuner), Schrödter, Cakmak – Akar (86. Duvnjak).

SR.: Gotthardt (TSV Oranke)

Golovi: 0:1 (22.) Schrödter, kazneni udarac, 1:1 (56.) Müller, 1:2 (68.) Cakmak.

Najbolji igrači: Klarkowski  – Schrödter, Brauer, Stillenmunkes .

Danas nije bilo  moguče povezati dvije dobre akcije, jednu za drugom, jer bi lopta ili zastala u blatu ili kliznula na mokroj travi. Napadači su se odlučili šutirat iz svih pozicija, ali su na vratima naišli na dva majstora, tako da je sretnija momčad, današnju utakmicu riješila u svoju korist. Schrödter je ponovo našao mjesto u ekipi kola, ali za njega to nije ništa nova. On je nekad igrao i za Njemačku reprezentaiju, čak i protiv Hrvatske, gdje je bio i strijelac (U23).

SD Croatia je prvi dio završila na trećem mjestu sa istim brojem bodova kao SSC Teutonia. Momci trenera Willkea imaju tu prednost, da na proljeće skoro sve glavne konkurete za ulazak u viši razred ugošćuju na svom terenu u Tempelhofu.

Na prva četiri mjesta su se našla 3 glavna favorita: Dinamo II, SD Croatia i SC Sharlottenburg. Jedini uljez je Teutonia, koju nitko nije vidio medju favoritima, ali koja je nas pobjedila na našem terenu.

Svi smatraju, bilo je to slučajno, ali i slučajni bodovi se ponekad itekako broje.!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments