BEZ PORAZA A DRUGI

43. Hallenturnier der Landesliga in Sporthalle Schöneberg
SD Croatia – Adlershofer BC  0:0, 9M 6:7
tekst i foto: Ivo Dorotić
匀䐀 䌀爀漀愀琀椀愀 嘀椀挀攀 瀀爀瘀愀欀 䈀攀爀氀椀渀愀 甀 洀愀氀漀洀渀漀最漀洀攀琀甀Berlin/ SD Croatia: Kozina – Schrödter, Bräuer – Sahin, Toktumur, Vukadin, Cakmak, Kalajica, Altundag – TW Guderski.
ABC: Kindler – Eichmann, Raß – Schuck, Scholz, Röhle, Martin, Scholl, Noak, Kapannusch – TW Narocki.
Izvodenje 9-eraca: 0:1 Schuck, 1:1 Schrödter, 1:2 Raß, 2:2 Vukadin, 2:3 Martin, 3:3 Sahin, 3:4 Eichmann, 4:4 Bräuer, 4:5 Scholz, 5:5 Altundag, 5:6 Schuck, 6:6 Schrödter, 6:7 Raß, Vukadin preko gola.
SD Croatia je postigla, ono što je malo kojoj ekipi pošlo za nogom. Bez poraza u 8 utakmica, osvojiti samo drugo mjesto.
P1190498Svi su se složili da je Croatia pokazala najbolji i najatraktivniji nogomet. Međutim, nedostojali su golovi, a te su postizali drugi, pa makar i sa 9 metara.
Trener Wilke je bio zadovoljan igrom. Naglasio je:  –Naš glavni cilj ove godine je ulazak u “Berliner Ligu” najvišu amatersku klasu Berlina.
U polufinalu je naprosto pregažena dobra ekipa Victorije 89 II, možda smo mogli koji pogodak ostaviti za finale. ABC je u čitavoj utakmici uputio samo jedan udarac na vrata Kozine, koji je ovaj bravurozno skrenuo u gol aut.
Dok su se igrači ABC fer branili i pokušali spriječiti lopti put u mrežu imali su i sreću da su dvije lopte upućene od strane Toktumra zaustavili jednom greda, a drugi put vratnica.
P1190519Kod izvođenja 9M, vratari nisu imali nikakvu šansu da bar jednu loptu zaustave, sve su to bili siloviti udarci i samo promašaj je mogao riješiti pobjednika.
Tako se i dogodilo, nakon što je naš kapiten Vukadin, loptu poslao preko gola.
Trener pobjedničke ekipe je priznao: – Croatia je bila bolja ekipa ali i mi smo imali ponešto sreće.
U najboljoj, crvenoj ekipi, svojo mjesto su našli Bräuer i Toktumur, a u plavoj, korpulentni Kozina.
P1190522Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ömer Tuktumur.
Današnjim utakmicama je prisustvovalo 330 gledatelja, tako da se ispunila želja organizatora imati dosta gledatelja. Svim utakmicama je prisustvovalo više od 1200 gledatelja.
0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments