LOPTA JE OKRUGLA

002Berlin/ Pratio se i u Berlinu s pažnjom početak svjetskog nogometnog prvenstva i prvi susret Brazila i Hrvatske.

Svakako, moglo je rezultatski biti i drukčije. Ali nije. Šta je, tu je.

Njemački komentatori vrlo su realno komentirali igru dviju reprezentacija, sudačke odluke i cijeli nogometni događaj kao i sve što se oko njega zbiva …poput demonstracija u kojima je policija upotrijebila silu.

3:1 – rezultat je o kojemu će hrvatski igrači i navijači imati što reći.

Vodiš, raduješ se, gubiš, ljutiš se, tuguješ …

I nogometna lopta je okrugla.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dorotic Ivo
Dorotic Ivo
9 years ago

Jednom je rekao veliki Guenther Netzer, “ne interesira me tko je protivnik i koliko nam pogodaka poništi sudac, već da mi moramo dati jedan pogodak više od protivnika!” Eto to je čitava filozofija okrugle lopte. Sudci su oduvijek griješili, i ja sam bio jedan od nji, ali onda nije bilo TV-a i “zeitlupe” i nije se moglo sto puta pogledati. Njemcima je ukradeno prvenstvo u Londonu, na Wemblejui nije bila ovakva galama i onda se radilo o domačinima Englezima, koji su nakon toga bili svjetski prvaci iako lopta nije bila u mreži, a nije prošla ni crtu gola.

Josip Mayer
9 years ago

Hrvati su u biti već Europski i Svjetski pobjednici. Nakon one nepravde, što se je hrvatima dogodila u sklopu nogometnog svjetskog prvenstva u Brazilu.jer ako se sa povećalom kontrolira,dali je lopta koja je okrugla prošla crtu,gola iii nogometnog igrališta,zašto se nebi stavilo pod povećalu,pravilnost suđenje nogometnog sudca. Mnogi uz hrvatske europski i svjetski mediji,portali i tiskovni listovi nisu zadovoljni suđenjem Yuichija Nishimuru,pa i samu fifu je to dovelo u jedno ozbiljno poljuljanu situaciju,neki ćak govore o nogometnom cirkusu.U natoč svemu tome hrvatima je nanjeta velika šteta,oni su došli sigornom namjerom da pobjete pošteno protivnika.Biti će to sigurno osim bolne i… Read more »