PISMO IZ NAGOLDA

02.Iz mjesta Nagold nedaleko Stuttgarta javlja nam se Mirko Bokšić te nam piše sljedeće:

tovana gospođo Breljak, upravo jutros igrom slučaja pronađoh Vašu web stranicu i evo da Vam se javim s kratki opisom izložbe umjetničke fotografije u VHS Nagold.

Pošto ja nisam žurnalist možda nećete naći interesa ali eto mislim da je vrijedno pokušati.

Fotografa Rudo Čavara poznajem posebno sa mnogih izlužbi u Baden-Württembergu. Mojom preporukom je ta izložba i ostvarena kao i mnoge do sada od drugih umjetnika po drugim gradovima.

Na moju incijativu je 2007. osnovana Hrvatska Kulturna Udruga danas pod imenom CRO-ART kojoj sam ja ujedno i predsjednik. U našoj udruzi članovi mogu biti samo Hrvati koji žive u Baden-Württembergu.

Za ovih 7 godina imali smo 17 izložbi diljem Baden-Württemberga. Za jesen ove godine već je ugovorena izložba u prostorijama VHS Nagold. Bit će to naša četvrta izložba u Nagoldu iz kojeg ja dolazim ...piše nam Mirko Bokšić te poziva da posjetimo stranicu CRO-ART-a.

Nadamo se kako će iz Nagolda k nama još koji puta poteći tako lijepe vijesti o kulturnim događajima poput izložbe o kojoj je izvijestio naš novi čitatelj i suradnik Mirko Bokšić. Na tome zahvaljujemo i novi  se vijestima radujemo.

Pozdravljamo sve naše u Nagoldu i okolo šire, šire …

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
Josip Mayer
9 years ago

Srdačni pozdrav Gospodinu Mirku Bokšiću

Zadnji pota smo se vidjeli na Cro-Art izložbi prošle godine..17.01.2014 u Općini Stutt-Fellbach.
Izložba je bila odlično organizirana tako i posjećena.

Pozdravni govor u ime grada Fellbacha održao je zamjenik gradonačelnika Günter Geyer a u ime udruge prigodnim riječima obratila se Angelina Kober-Buchholz te Ivica Maletić kao predsjednik udruge Miroslav Krleža iz Fellbacha. Skup je pozdravio i generalni konzul RH iz Stuttgarta Slavko Novokmet.