TERAPIJA DOBROTE

tekst i foto: Sonja Breljak
032Berlin/ U organizaciji HKD “V.F. Mažuranić i uz potporu HKM Berlin, gostovao je i svoju novu knjigu, u dvorani HKM Berlin, predstavio fra Jozo Župić, nekdašnji župnik u Berlinu, potom u Ludwigsburgu a danas u Münchenu.

Pra Jozo je ovom prigodom predstavio svoju knjigu “Terapija dobrote” u kojoj su (novinarskim izvješćima) zabilježene važne aktivnosti koje je i sam inicirao u župama u kojima je djelovao.

Prvi takav je događaj Škola crtanja koja je pokazala izvanredne rezultate. Potom je u knjizi našao mjesto i glazbeni festival naslova: Mikorfon je vaš.

Fra Jozu je u Berlinu najprije pozdravio predsjednik “Mažarunića”, Stjepan Lozančić a potom i berlinski župnik, fra Frano Čugura.

U dva navrata, uz pratnju kolege Ji Jen Laja, zapjevala je mlada, dvadesetgodišnja mezzosopranistica Ivon Mateljan, studentica prve godine solo pjevanja, čiji su roditelji inače iz Košuta kod Sinja.

Ugodna večer, koja je lijepo popunila dvoranu HKM Berlin, produžena je potom uz kavu i kolače te druženje i razgovor dok je fra Jozo Župić potpisivao knjige koje su posjetitelji  kupili po cijeni od 10 eura.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments