SRETAN BOŽIĆ!

BOŽIĆ JE… BOŽIĆ JE… U SRCU TVOM I MOM… LJUBAV JE LJUDIMA DOM… BOŽIĆ JE…

Dragi naši čitatelji …suradnici …sponzori …slučajni suputnici …evo nas po drugi puta  zajedno na stranama Hrvatskog Glasa Berlin u ove posebne dane …one dane  kad bolje osluškujemo tuđa i svoja srca, pjevamo pjesmu ljubavi, čujemo glasove  anđela, …tiha noć, sveta noć. Pjeva svet, rajski svijet, slaveć Boga, tješeći nas, lijepih anđela ori se glas. Došao Isus je spas, došao Isus je spas …

Bez straha kreni u nepoznato. Jednostavno zakorači bez straha, znajući da sam Ja uz tebe …stoga, zlo te neće snaći; sve je dobro. Učini to u potpunoj vjeri i pouzdanju. Ivan Pavao II.

ŽELIMO SVIMA MIR I RADOST BOŽIĆA. NA DOBRO NAM DOŠLO POROĐENJE ISUSOVO!
Uredništvo Hrvatskog Glasa Berlin

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
13 years ago

Čestit Božić i Sretnu Novu 2011. Godinu Svima onima koji nas preko internetskih mreža bilo na koji način prate i onima koji će nas pratiti. Šaljem svim članovima timu uredništva Hrvatski Glas Berlina ,čitateljima,komentatorima naših stranica,posjetiteljima portala hrvatskim građanima njihovim patnerima i prijateljima, ,braniteljima,zatvorenicima umirovljenicima i onim neimoćnima i bolesnima, iz domovine i svjeta.Želimo, Vam i Vašim najdražima mnogo sreće, blagoslov svemogućeg,i da te najznačajnije blagdane sprovedete u miru i dobrom raspoloženju. Ujedno, sretan put i povratak, svima koji su bilo gdje na putu, kao i svima onima koji se spremaju ove Božićne dane provesti u Hrvatskoj sa rodbinom i… Read more »