STIHOVI I GLAZBA MAMAMA

teks i foto: Sonja Breljak
057Berlin/ U ugodnom društvu, vrijeme kao da leti, kaže jedna narodna mudrost. Tako bijaše, dok dlanom o dlan pola noći, i za ovogodišnjeg  obilježavanja Majčinog dana u Hrvatskoj zajednici Berlin.

Bilo je lijepo, ugodno, toplo, veselo …

Dvjema pjesmama s naših stranica, posvećenih majci, naše autorice Slavice Sarkotić, razveselismo prisutne ovoj priredbi, jer potpisnica ovih redaka bi svojevrsna voditeljica skromna a prigodna programa.

Predsjednica Mira Kiš i dopredsjednik Ivan Vidović, izrekli su par riječi dobrodošlice, te uputili čestitke u povodu blagdana majki.

Okupljene u povodu Majčina dana u Hrvatskoj zajednici potom sam podsjetila kakva je to uloga majki kroz priču naslova “Posao od nula eura”, objavljenu na Hrvatskom glasu Berlin.

Za glazbu i ples su u ovoj večeri bili zaduženi Koni i Damir. U ugodnom ugođaju, plesalo se i zabavljalo do kasno u noć, u slavu i čast, spomen i zahvalu mamama.

Lijepo je da imamo gdje i da nam ima tko upriličiti i obilježiti ovakve prigodne dane, događaje, datume i da se imamo gdje sastati i o kojoj temi se spomenuti na svom dragom, jeziku hrvatskom.

Bravo za Hrvatsku zajednicu i njenu upornu i vrijednu upravu i članove!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
slavica sarkotic
slavica sarkotic
8 years ago

Hvala vam, drage moje, dragi moji! Tako sam na neki nacin i ja sinoc bila s vama. Sretan Majcin dan svim mamama na svijetu!