BITI ISTINSKI SVOJA

Simona Zuber – naša suradnica u rubrici “True to yourself”

– Ovih dana sam naišla na Vašu stranicu Hrvatski Glas Berlin i ugodno me iznenadila sadržajem ...napisala nam je  jedna mlada djevojka i odmah kratko nakon toga u prijateljskoj prepisci osvojila naše srce.

Simona Zuber nam se javlja iz Londona.

Mi sakupljamo naše bisere, rasute nam duše širom svijeta, pa sretni raširismo ruke predivnim zapisima iz Simonina pera.

– Predivna nedjeljna vijest! Velika hvala urednicima na ukazanoj prilici i povjerenjuLijep je osjećaj postati dio HGB obitelji, poručuje Simona  nakon njenog prvjenca na našem portalu.

Sad, otvaramo našoj Simoni i njenim minijaturama iz Londona rubriku naslova: “True to yourself” -Biti istinski svoja.

Ostani svoja Simona!
(Uredništvo)

Zovem se Simona i imam 23 godine. Prije mjesec dana krenula sam u avanturu života kada sam spakirala stvari, sjela na avion i otišla pravac Engleske točnije Londona.

Nisam se pronalazila u Hrvatskoj sa svojim svjetonazorima pa sam odlučila pokušati ostvariti sebe i svoje snove negdje drugdje.

Pišem od srednje škole, to me smiruje i puni pozitivnom energijom. Što se tematike tiče volim pisati o događajima dana koji je preda mnom ili za mnom, inspiriraju me ljudi oko mene nevažno je da li je to stranac na kojeg sam naišla na ulici ili u parku ili netko meni blizak.

Volim ljude i njihove priče, pozitivnu energiju i borce.  Ne volim biti u okvirima pisanja, volim slobodu i raznovrsnost koja mi se pruža svakodnevno u sitnicama oko mene, moja neiscrpna motivacija je život.

Tom životu iz Simonina pera dajemo dom u rubrici “True to yourself”.

Povirite i Vi tamo, otvoreno je!

 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments