TKO O ČEMU …KURVA O POŠTENJU

Prigodom skore posjete Predsjednika Ive Josipovića Njemačkoj, obratila nam se Hrvatska Čista Stranka Prava i zamolila nas da objavimo njihov apel.
U pravilu ne odbijamo nikoga i rado pomažemo malim udrugama i pojedincima da iznesu svoje mišljenje. Ali što je previše, previše je! Ovaj apel u kojemu se između ostaloga kaže…
…od kojega tražimo da prestane veličat simbole i zlodjela totalitarnog jugokomunističkog sustava, da se javno zauzme za procesuiranje zlodjela počinjenih od nositelja partizanskih kapa od mjesta Srba i Bleiburga preko Golog otoka do Vukovara, da prestane dijeliti hrvatske građane i njihove pretke na podobne i nepodobne te da dade podršku u akciji da SR Njemačka posthumno oduzme odličje (Bundesverdienstkreuz) razbojniku J.B.Titu.
…je vrhunac licemjerja.
Upravo jedan podanak zloglasnog ustaškog režima našao za shodno nekome dijeliti lekcije. Ne pomaže puno ni njihovo pozivanje na Oca domovine,  jer uvjerenja smo da bi se Ante Starčević okrenuo u grobu kada bi doznao šta se sve objavljuje u njegovo ime.
Znamo da je oduzimanje ordena Josipu Brozu Titu medijski zanimljivo i znamo da kada je sunce nisko i mali ljudi bacaju velike sjene, ali gospodo iz HČSP-a, pogledajte prvo u svome oku brvno prije nego što u tuđemu tražite trun!
I ne provlačite kroz  blato časnog Antu Starčevića čije ideje i mi slijedimo i poštujemo, a vi s njima nemate …ama baš nikakve veze.
Za vaš apel imamo samo jedan komentar:
Tko o čemu …kurva o poštenju.

Emil Cipar

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mladen Šimić
Mladen Šimić
13 years ago

Sve više i više ovakvi napisi (kao HČSP) se pojavljuju u medijima u Hrvatskoj . Oni hoće da anti-fašističku borbu poistovjete sa ratnim zločinima a to su ipak dvije različite stvari . Hrvatski kvislinzi su bili u službi Hitlera i Musolinija koji su smatrali da treba istrijebiti Židove i Slavene kao nižu rasu . E onda su se našli neki Hrvati koji su pomagali u tome . Ja ne kažem da nije bilo likvidacija od strane komunista ali te stvari treba istražiti (nepristrasno iz dokumenata ) i imenovati zločince . Nije cijeli njemački narod kriv zbog zločinca Hitlera . E… Read more »

Ivica Milardovic
13 years ago

Stovana glavna i odgovorna,
ne cudim se ovome i ovakvima, koji jos uvijek zive u reliktima proslosti i nazadnjastva, vec Vama sto takvim mracnim likovima, rurarne provijencije ustupate prostor za sirenje netrepljivosti i gnusnih objeda, jer ocito je, da im je moc umne projekcije vrlo suzena. U nadi da ce ipak prevladavati vedre i urbane teme,
biljezim se sa stovanjem.

Josip Mayer
13 years ago

Poštovani Emile i Ivo Sličnu i sam imam priču od pokojnog deda On je služio austrugarsku vojku i rado sam slušao njegove priče o carici Milici i njezinom bijelom konju,dedek moj je bio ponosan na njemačke komande,feuer einstellen bio je oficir Infanterist uvjek je molio boga,o bože čuvaj mene od drugoga i drugoga od mene imao je svoju ratnu vojsku jednom u borbi su svi kao nestali tu je skorom ubio iz ratne puške i sam sebe i na kraju se je ipak ispostavilo da ih je većina preživjela,nek su bili i freit,neki bi rekli kam treba tam ajt.,ponekad bi… Read more »

Dorotic Ivo
Dorotic Ivo
13 years ago

Bravo Emile, sa ovim, kao i drugim tvojim tekstovima se u potpunosti slazem. Imao sam jednog sada pokojnog strica, kao i pokojnog oca. Stric je bio ustaski casnik i prosao sve od Bleiburga do kriznog puta, drugi moj pokojni otac je od 42. bio u partizanima i citavo vrijeme na Visu. Gustao sam ih slusati kada su pricali o drugom svjetskom ratu. Misljenje mog strica je bilo, “da su svi bili kao ja i Rato, nebi bilo zlocina ni zlocinaca, sve ovo sto se danas dogadja je osveta i revansizam na nepotrebna zlodjela koja su pravili pojedinci, a placa citav… Read more »