PROBUDI SE I ŽIVI

Piše: Simona Zuber

Na koliko samo na negativu nailazim ovih dana!

Sa svih strana na mnogim mjestima čujem da je život loš. Da su ljudi više nesretni no sretni. Ne, ne ne!

Niste nesretni i nije život loš, nezahvalni ste.

Sukreatori moji! Ako se mene pita jedno je univerzalno pravilo Svemira, Univerzuma, a ono glasi ” kako zračiš tako privlačiš, TOČKA ! ”

Ako želiš pozitivan život, M O R A Š imati pozitivne misli jer kakve su ti misli takvi su i događaji koji dolaze u tvoj život. Tvoje misli kreiraju tvoj put. Tvoj put ovisi o tebi, tvojim željama, ciljevima i odlukama.

Prestani postojati kao PROMATRAČ, budi KREATOR želiš li živjeti a ne preživljavati. Tvoj život je refleksija tvojih misli. Ono na što si fokusiran/a, i o čemu svakodnevno razmišljaš (dominantno) prati te kao vlastita sjena iz dana u dan sve dok se tok i vrsta misli ne izmijene.

Ti, da TI koji čitaš ovo zaslužuješ da imaš svoj život u kojem živiš u skladu sa svojim ambicijama, ostvarujući ih i uživajući u procesu ostvarivanja istih. Hej, pa vidi mene !! Ako mogu ja možeš i Ti!

Pitate me ovih dana odakle samopouzdanje, kako, zašto …

Prvo, fokusirala sam se na sve pozitivno u životu i okružila se pozitivnim stvarima, ljudima, događajima. To po mome isključuje praćenje ikakvog sadržaja tračeraja i žutila, emisija negativnog sadržaja (ne gledam tv dugi niz godina, uopće), praćenje internet stranica koje su krcate raspravama koje pobuđuju loše raspoloženje i zrače negativnom vibracijom. Ukratko maknula sam se od svega i svih koji mogu izazvati negativne misli unutar mene. Zatim, trudim se konstantno biti pozitivno raspoložena jer ono što želim je MIR i SKLAD. Želim biti svjesna sebe i svojih ciljeva stoga moram razviti u svome životu “iner I am” – svoje unutarnje JA.
Mogla bi ovako dovijeka pa da skratim do nekog sljedećeg čitanja gdje ću Vam približiti ‘iner I am’ ..

Svaka osoba koja želi da ostvari svoje ciljeve na umu mora imati SAMO ono sto želi, i jedino to!

Pogledajte samo najgori mogući primjer Hitler, besprijekoran fokus. Rezultat, ostvarenje cilja. Ne želite prihvatiti? Što kažete na Jobs Stevea? Vizija plus fokus jednako .. cilj!

So, wake up and live!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ivica Smolec
7 years ago

Ne smijem više danas čitati ništa što su pisale žene! Nevjerojatno, iz svih vas izbija toliko pozitive da bih i ja mogao nesmotreno postati takav! Ha, ha, bravo žene, bravo Simona, odoh ja na fizikalnu terapiju!