KAKO ZRAČIM TAKO PRIVLAČIM

Iz naše arhive 14. lipnja 2016.

Piše: Simona Zuber

Kako živjeti svoje snove .. ?
Promijenite stajalište/gledište na kojem ste trenutno i sa kojeg PROMATRATE svoj život. Vi ste KREATOR a ne PROMATRAČ vlastitog života.

Gdje je kvaka?

U unutarnjem zadovoljstvu, stvar je u onom već nekoliko puta spomenutom unutarnjem JA. Svaki pojedinac treba biti sposoban pronaći sreću, balans i harmoniju u SEBI. Unutarnje zadovoljstvo i mir ne ovisi o vanjskim okolnostima odnosno sklad i ravnoteža tada ne dopuštaju da ovisi.

Biti u SKLADU sam sa SOBOM velik je izazov ali to unutarnje uravnoteženo stanje je preduvjet za pozitivno zračenje. U toj točci na toj vibraciji sklada se nalazi njegova istinska snaga i sreća. Kada posjeduje unutarnju postojanost u životu on posjeduje SVE!

Sukreatori moji, da li ste se ikada zapitali sto je sa Vašim odnosom koji imate sami sa sobom? Ja jesam. Da li možete zaviriti u dušu i priznati sami sebi neke stvari? Nisam mogla. Sto Vam je zaista važno? Nisam znala! Kakvo je Vaše stanje uma? Moje je bilo uplašeno, kaotično i pokolebljivo okolini. Što želite postići u životu?

Previše toga mi se vrzmalo glavom i nisam imala fokus. A upravo to su odgovori koji se broje! To su MISLI koje Vas kroje!

Budi iskren i otvoren prema sebi sukreatoru, prihvatiti ono sto osjećaš i ono sto jesi. Jer to si TI! I divan/a si. Uravnotežene i mirne duše vrlo jasno mogu odrediti sto im je u životu osobito važno te kako bi ostvarile svoje ambicije i ciljeve na umu imaju samo ono sto želi, jedino to! Ti pojedinci vrlo rijetko omalovažavaju svoje unutarnje prioritete. Ti ljudi su onaj mali postotak uspješnih na svijetu. Oni su shvatili kako je život prekrasan i može biti još bolji ukoliko naučiš i prihvatiš stil života ‘kako zračim tako privlačim’.

Zapamti, život je REFLEKSIJA! Tvoj život je i UVIJEK će biti onakav kakvim ga upravo i jedino TI vidiš.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments