ŠTO NAS NE UBIJE, TO NAS OJAČA

piše: Marija Kukić
“Što nas ne ubije, to nas ojača”,  rekao je u jednom trenutku televizijski reporter.

Bilo je predivno gledati naše Vatrene kako ostavljaju srce na terenu, izgaraju poput najjačeg plamena i sve nas vežu uz ekrane.

Ni huligani koji su svojim divljačkim  nastupom osramotili cijelu naciju, ni favorizirana Španjolska, nisu bili nikakva prepreka našim dečkima i njihovom uspjehu. Svi su disali istim dahom.

Malo me preplašio prvi, na brzinu primljeni gol. Pobojala sam se  i kada je dosuđen jedanaesterac  na našu štetu. Ali Danijel je i to uspješno riješio. Svi do jednoga bili su divni. Svima njima, našim Vatrenima poručujem:

“Dečki, bili ste pravi! Unijeli ste puno ponosa, radosti, zadovoljstva…  i naša srca zapalili svojim plamenom. Pokazali ste kako se ljubi Domovina. Čestitke!”

A huliganima samo mogu reći: “Niste uspjeli! Sramite se  jer ste nas pred svijetom osramotili!”

Dečki su pokazali da ih ojača ono što ih ne slomi.

A i gledatelji su zaslužili veliku pohvalu, zar ne?!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
7 years ago

Hvala Vam Gospođo Kukić na vašim zahvalama i uviđanjima. Malo tko se i sjeti da pohvali komentatore.I, ako verojatno oni to ne traže.Komentatori u stvari,sa svojim dobro premišljenim i prestudiranim,govorima,idejama doprinose i daju podršku pozrnosti. Kao prvo autoru daju dodatnu volju i snagu. Podrška je tu i mediju,te društvo u kojem se kratko ili dugoročno nalaze.Ujedno, kroz različita razmišljanja doprinose kvalitetnijim razvoju,političkih, društvenih i gospodarskih pitanja.Tako makar ja razmišljam. Mogao bi i sam govoriti iz vlastitih iskustva o komentiranju i o postoječim žrtvama.Što se trećimu dogodi,kada se dva svađaju.Nepada mi momentalno na pamet već iskreni Vam svima pozdrav u HGB… Read more »

Marija
Marija
7 years ago

Hvala vam, gospodine Mayeru, što me čitate i često komentirate. Radosna sam zbog toga. Srdačno!

Josip Mayer
7 years ago

Marija„Što nas ne ubije, to nas ojača“, rekao je u jednom trenutku televizijski reporter.Osudit ću se reći.Bog je i ovaj puta bio usko pridružen vatrenim dečkima.Utakmica je bila borbena ali i pobjedljiva.Vjerojatno su i huligani kasnije slavili jer im drugo nije preostalo.Osobno sam gledao repku preko nemačkog Tv-a, jer me je zanimalo, što će oni reći.I, svaka im čast bili su vrlo korektni.Naravno da i gledatelji zaslužuju pohvale,Jer, tako se to slavi, kada nema tko da nas ljuti i napada.
I na kraju Vatrenima i moja vatrena čestitka,nadamo se idućih pobjeda.