IZLOŽBA FOTOGRAFIJA U BRODU

clanak-slavonijo-720x340Slavonski BrodFotoklub Kadar SB u suradnji s Galerijom umjetnina grada Slavonskog Broda organizira u četvrtak, 15.12.2016. drugu po redu, izložbu fotografija članova kluba, naziva:  Slavonijo ‘ko te nije volio.

Fotografije će biti postavljene u Galeriji Ružić, od 15. prosinca 2016. Svečano otvaranje je u 19 sati. Postav će biti otvoren javnosti do 27. siječnja 2017. godine.

Fotografije su rađene isključivo digitalnom tehnikom, nastale su u ovoj 2016. godini i tematski su povezane – zajednički motiv im je Slavonija – portretne fotografije, slavonski pejzaži, fotografije hrane i pića te raznih predmeta vezanih uz Slavoniju.

Fotoklub Kadar SB osnovan je 14. studenog 2014. godine, a rješenje o upisu Udruge u Registar odobreno je 15. prosinca 2014. Do sada Fotoklub broji 32 registriranih članova amatera, profesionalaca i općenito zaljubljenika u fotografiju s ciljem promicanja fotografske umjetnosti na ovim prostorima.

Niz kreativnih fotografskih radionica u prostorijama Fotokluba u Centru mladih, kao i radionica na raznim lokacijama u prirodi, suradnja s Fotoklubom Klik iz Svete Nedelje, gosti predavači i tečaj osnova digitalne fotografije za javnost, obilježili su proteklu godinu i članovima usadili u srca samo jednu ideju: biti još ambiciozniji i kreativniiji u svom stvaralaštvu.

– Želite li vidjeti nešto originalno i posebno, umjetnost iz objektiva, inventuru djelovanja Fotokluba Kadar SB, pridružite nam se na dan otvorenja i svojim prisustvom uveličajte našu svečanost, pozivaju članovi slavonskobrodskog fotokluba među kojima je i Josip Fajgl, suradnik Hrvatskog glasa Berlin koji je do sada na stranicama Glasa objavio brojne izvanredne fotografije.

Pozivamo sve suradnike i čitatelje Hrvatskog glasa Berlin koji su u mogućnosti, da budu dio večerašnjeg (19 sati) svečanog otvaranja izložbe fotokluba Kadar SB u Galeriji Ružić u Slavonskom Brodu ili da izložbu pogledaju koji od drugih dana njena trajanja, do 27. siječnja 2017. godine.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments