NOVA SURADNJA

Naš novi suradnik je Esad Redža iz Ivanić Grada

14241482_10205705257745346_7246679031448264069_oNakon dva priloga u kojima razmatra ljuske sklonosti, slabosti i postupke, možemo reći, pred nama je novi suradnik i, nadamo se, duga i obostrano ugodna suradnja.

Esad Redža, tako se zove naš novi suradnik, javio nam se nedavno, predlažući za objavu jedan svoj, već negdje drugdje, objavljeni prilog. Pismo tamo i ovamo, i eto, pade razgovor, dogovor, sporazum i suglasje s našom strogom urednicom, koja zagovara kako na ovim stranicama, ipak radije čitamo, po domaće rečeno, “friške” stvari. O čemu svjedoče i novi prilozi iz pera našeg novog suradnika. Pa, upoznajmo ga ukratko, iz njegova pisma.

– Rođen sam u Zagrebu 1966. godine. U braku sam, otac troje djece. Od 2001. godine živim u Ivanić Gradu. Po struci sam strojarski tehničar, radim u HEP-u kao operater u proizvodnji električne energije. Pišem jer me to prazni od nakupljenih loših energija. Pisao sam za Vjesnik HEP-a, Jutarnji list, Lokal hr, Ivanić Info i još za neke znane i neznane medije.  

Volim ljude bezgranično i vjerujem da nema loših, nego samo pokvarenih ljudi. Pokvarenih, baš onako kako se već može pokvariti ali i popraviti, svaki stroj. Prije svega ga trebaš održavati, mislim čovjeka ili stroj, svejedno. Ne smiješ ga zapustiti, moraš mu biti tu negdje pri ruci i jednostavno ga paziti kao na sebe, ali nikada samo na sebe, to nije dobro.

Volim biciklizam i fotografiju.

Eto, i za kraj, volim šah.

Eto, i mi u uredništvu Hrvatskog glasa Berlin volimo povlačiti poteze i pri tome razmišljati. Kao u šahu. Upravo smišljamo najbolji naslov budućoj rubrici našeg novog suradnika.

I kao na šahovskoj ploči, sad čekamo, Esadov sljedeći potez.

Dobrodošao na stranice Hrvatskog glasa Berlin!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esad
Esad
6 years ago

Hvala na podršci Slavice .

Slavica
Slavica
7 years ago

Dobro došao Esade,veselimo se svakom novom suradniku 😉 i novim pričama ,jesmama i kolumnama 🙂 !!!